2777
2789
عنوان

پیش دبستانی سی میلیون زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 154 پست

من ۲۹۰۰ دادم فرم دادن کتاب کیف مداد هرچیزی که لازمه رو دادن دیگه نیازی به پول دوباره هم نیست،ازنظر درس و اینا کارشون عالیه خیلی خوب تمرین میکنن با بچه ها من مهدالرضا ثبت نام کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیست دادن که تهیه کنیم مثلا دفتر و مداد و خمیر سبک و اینا بعد برای اینکه کل بچه عا عین هم باشه تا رن ...

عزیزم ممنون توضیح دادی‌.

وای چقد مزخرف‌. 

واقعا خاک تو سرشون چقد احمقن. همه جا اینجوریه؟؟؟ 

یاخدا اوناهم هست🥲🤦🏻‍♀️

بله عزیزم لیست میدن بهتون برای من حتی لیست صبحانه و میان وعده دادن که اونارم بر اساس برنامه بذاریم 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

آره ولی ازمحیطش خوشم نیومد بعد کلی دنگ و فنگ توخونه داره پدر من میخواد دربیاد هی کاردستی فلان ب جای ...

نه پسر من هم غیر انتفاعی رفته همون دنگ و فنگ رو تو خونه انجام دادیم ،چهار سال پیش 17تومن دادم

تعطیلی زیاد داره برا ما تغذیه هم گفته بود داره بعدا فقط نون و پنیر میداد که هیچکدوم نمیخوردن گفتیم ت ...

عهه ای بابا

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
عزیزم ممنون توضیح دادی‌.وای چقد مزخرف‌. واقعا خاک تو سرشون چقد احمقن. همه جا اینجوریه؟؟؟

اکثر جاهایی که من پرسیدم بله اینطور بود من والا راضی بودم خودشون بخرن پول بدم ادم پدرش درمیاد تا تکمیل کنه خلاصه یه پیش برای من ۳۰ اب خورد 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

یک دادیم پول کتاب و برگه دوباره امشب ۲۴۰ دادم پول کتاب جدید.شهریه هم گفتن تا ۲۰ میرسه.بماند هزینه ی لباس و لوازم و کیف

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍
بردارم پارسال برای دخترش ۱۲۰ میداد پیشُامسال کلاس اول ۲۴۰ تومن

یا ابالفضل ماشاالله اونا مایه دارن 

خدایی برای امثال ماها زوره 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست