2777
2789
درخود مانده بیشترمیگن

هرچی فکر میکنم بیشتر عصبی میشم

به نظر شما یه یچه  ک خونه و فامیلا و خاله هاشو کامل میشناسه ..و از بوی غذا متوجه میشه ک غذا چیه ینی میفهمه و مسیر خونهارو بلده و به بچها محبت میکنه .‌مثلا خوراکی خودشو میده به کوچیک تر از خودش ، مشکل داره؟ چرا میگن مشکل داره؟ این ک هوشش خیلی خوبه🥲

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید متخصص تشخیص بده و تشخیص نهایی با روانپزشک یعنی متخصص اعصاب و روان کودک هست

من بچه اتیسم ۵ ساله ای رو دیدم که میتونست به راحتی فارسی و انگلیسی رو بخونه و بیشتر به نابغه ها شبیه بود اما تووی یه چیزایی خیلی ضعیف تر از سنش بود و اونجا اتیسم خودش رو نشون میداد و توانایی خوندنش با بعضی رفتارها غیرقابل مقایسه بود. مثلا ازش میپرسیدن اگر دست بزنی به آتیش دستت چی میشه؟ می گفت قرمز میشه. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
عزیزم باید متخصص تشخیص بده و تشخیص نهایی با روانپزشک یعنی متخصص اعصاب و روان کودک هستمن بچه اتیسم ۵ ...

اها ممنون

اینی که چند روزه تو فکرشم

سال ۹۰ فوت کرده.  میخام بدونم چطوری بوده که حاضر نبودن بزارن خونه پیش خانواده بمونه.  خودم هیچی یادم نمیاد چون کوچیک بودم.

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»