2777
2789
خب که چی که درگیر دانشگاهه ؟ شوهر دوستم هر روز دیت از شهر دیگه میومد فقط دوستمو ببینه تازه اونا باغ ...

چی بگم والا

وقتای بیکاریش یا شارژ نداره که اسکرین شات میفرسته و راست میگه. یا میره بیرون دور میزنه. یاهم خبری نیست ازش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی، هر کی گفت ازدواج میکنی یا نه بگو آره تا قسمت چی باشه. نزار بین دوست و آشنا پخش بشه که ازدواجی ...

اون دفعه که گند زدم رفت! هیچ جوره هم درست نمیشه...

مادرش کلا بیخیال شد

خواهرم همینو گفت بهشون!ولی دیگه حرفی نزد مادرشون. پرید خلاصه😂😂

خوبه خواهرت هست.

من بهترین خواستگارامو گفتم نه قصد ازدواج ندارم پا شدم رفتم.

از تجربه میگم.موقعیتهای خوبتو‌ میسوزونی گیر ی آدم باشی میوفتی

خوبه خواهرت هست.من بهترین خواستگارامو گفتم نه قصد ازدواج ندارم پا شدم رفتم.از تجربه میگم.موقعیتهای خ ...

چه فایده دیگه..؟ ازدواج نکرده اما اصراری هم نکردن دیگه!

ممنون نینا جان🥲♥️

اون دفعه که گند زدم رفت! هیچ جوره هم درست نمیشه...مادرش کلا بیخیال شد

دیگه تا قسمت چی باشه عزیزم

من هی یکی می‌ره هی یکی بهتر میاد😅

ولی با خودت تمرین‌کن و با خواهر و مامانت بیشتر در موردش صحبت کن تا بدونی تو موقعیت چی بگی یا نه

دیگه تا قسمت چی باشه عزیزممن هی یکی می‌ره هی یکی بهتر میاد😅ولی با خودت تمرین‌کن و با خواهر و مامانت ...

فعلا که از این موضوع خلاص شم پشت دستمو داغ میکنم که سمت هیچچچ پسری نرم

فقط عشق دوطرفه محاله باکسی که دوسش ندارم ازدواج کنم خود خدا بیاد زمین ضمانت کنه اصلا کوتاه نمیام 

تایپمم حوریه که از پسرای هول و چشم چرون و بددهنی که سسخل بازی دربیارن و هعی به قول خودشون سسنمک بازی دربیارن متنفرم کوچکترین توهینی بهم بکنه بابام ازتو قبرش بیاد بیرون بگه خدابهم عمردوباره میده فقط تو این پسررو ببخش عمرا قبول کنم و تا سرش تلافی نکنم دختر بابام نیستم خیلی از پسرایی که دوستشون نداشتم آویزونم شدن وحتی یکیشون  رگ دستشو زده بود‌به زور میخواست خودشو بهم تحمیل کنه آخرش بلایی سرشون آوردم که به ..خوردن افتادن وفرارکردن با یکیشون که به جای سلام علیک فحش خواهر مادر میدادم انقد بی عاربود که حالیش نمیشد بازم آویزون بود متنفرم ازاینجور پسرای آویزون این اواخر هم باز چندتا اسکل نفهم که خودشون هم به خودشون رحم ندارن فحش خواهر مادر به خودشون میدن آویزونم شدن اینارم من دارم براشون اول تلافی توهینایی که بهم کردنو سرشون تلافی میکنم بعدم داغ خودمو به دلشون میذارم چنان بلایی سرشون دربیارم هنوز منو نشناختن 

آره همین بهتره...نگران هیچی هم نیستم دیگهاینکه خانواده نفهمن، یا بفهمن و..؟

نگران نباش بهش فکرم نکن.

از کجا بفهمن؟تا خودت نگی هیچی نمیفهمن.

من مامانم فهمید ولی سکرت نگهش داشت و اصلا به روم نیاورد فقط می‌دونم که میدونه

سفت و محکم باش.

فقط عشق دوطرفه محاله باکسی که دوسش ندارم ازدواج کنم خود خدا بیاد زمین ضمانت کنه اصلا کوتاه نمیام تای ...

نه اینجوری هم نمیشه... ولی خب مظلوم هم باشی، بدتر دلت میشکنه