2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم هیچکدوم😂😂😂ولی بهت حق میدم خیلی سخته، به نظرم همونی که دوسش داری روتور کن به جوری روش کار ...

هیچ جوره درست نمیشه. این همه بهش گفتم حداقل یه شب بخیر بگو، اکثر شبا بدون شب بخیر می‌خوابه! میگه خسته ام! منم هیچی نمیگم بهش وقتی انقد بی اهمیته...

میگفتی آرههههه چه اشکالی داره بگی دوست دارم ازدواج کنم؟ خجالت نمی کشیدیدلم میخواد بزنمت اسی.

خجالت کشیدم اتفاقا 🥲🥲

بعدم کلی چرت و پرت گفتم

من از ازدواج بدم میاددد از خونه داری بدم میاد بلد نیستمم ووو.... برعکس بلدم خونه داری و آشپزی و... رو

ابجیم بزور دهنمو بست🤦🏻‍♀️😂😂😂

آره دیت نداشتیمخودش میگفت اولین دختری هستی که ازش خوشم اومده و از این چرت و پرت ها

زر میزنه اگه عاشقت بود تا الان حداقل یه دونه دیت رو رفته بودید چند وقته با همین ؟ اگه تا یک هفته رابطه نیومده دیدنت جدی نیس باهات بزار رک بگم

خجالت کشیدم اتفاقا 🥲🥲بعدم کلی چرت و پرت گفتممن از ازدواج بدم میاددد از خونه داری بدم میاد بلد نیست ...

شاید داشته مزه ی دهنتو میچشیده؟

اتفاقا پسرا بیشتر به انتخاب مادرشان احترام میگذارم.

منم خواستگارامو همینجوری میپروندم

زر میزنه اگه عاشقت بود تا الان حداقل یه دونه دیت رو رفته بودید چند وقته با همین ؟ اگه تا یک هفته راب ...

نه دیت نداشتیم، دوماهی میشه...

خب اون درگیر دانشگاهه توی یه شهر دیگه و خلاصه نشد!

چی بگم خدایا...

نه دیت نداشتیم، دوماهی میشه...خب اون درگیر دانشگاهه توی یه شهر دیگه و خلاصه نشد!چی بگم خدایا...

خب که چی که درگیر دانشگاهه ؟ شوهر دوستم هر روز دیت از شهر دیگه میومد فقط دوستمو ببینه تازه اونا باغ هم داشتن و خودشم شاغل بود اینا بهونه اس 

نه اون موقع سرباز بود، اصن خونه نبود که

هر چی، هر کی گفت ازدواج میکنی یا نه بگو آره تا قسمت چی باشه. نزار بین دوست و آشنا پخش بشه که ازدواجی نیستی وگرنه کسی دیگه هم خواست بیاد منصرف میشه