2777
2789
علاقه واقعی نیست شاید اگر باشه هم اسمش کراش زدن باشه نه علاقه قلبی عزیزمنمی‌دونم سنتون چقدره ولی اصل ...

اولی که مشخصه...

دومی رو چیکار کنم؟ چی بگم بهش؟ نمیخوام دلش بشکنه از دست من🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

P رو سیکشو بزن تا وابسته تر نشدی.اصل رابطه صحبت کردنه نه تنبیه کردن.همه یک پسرا راحت میگن عاشقتن.بی ...

چجوری؟

آخه بعدش انقد مهربون میشه و معذرت خواهی میکنه که یادم میره چرا بحث کردیم🥲🤦🏻‍♀️

خدایا این چه منجلابیه که من توش گیر کردم 

پس به خودت بیا

اومدم، فقط نمیدونم چیکار کنم دقیقا؟ خب بهش چی بگم؟ بگم بخاطر اینکه بهم بی اعتنایی میکنی، خب معذرت خواهی میکنه

حتی بهش گفتم ممکنه خانواده من مخالف ازدواج باشن(فرض بر اینکه راست گفته باشه) فقط گفت یکمی دلسرد شدم ولی باعث نشد کات کنیم

اومدم، فقط نمیدونم چیکار کنم دقیقا؟ خب بهش چی بگم؟ بگم بخاطر اینکه بهم بی اعتنایی میکنی، خب معذرت خو ...

دختر خوب موضوع اون نیست موضوع خودتی

از توهم و فکروخیال بیخود بیا بیرون 

بلاکش کن و تمام!

چجوری؟آخه بعدش انقد مهربون میشه و معذرت خواهی میکنه که یادم میره چرا بحث کردیم🥲🤦🏻‍♀️خدایا این چه ...

داره باهات بازی می‌کنه.

هورمون دوپامین مغزتو بالا پایین میکنه، اول بهت استرس میده بعد محبت می‌کنه.

اینجوری باعث وابستگی ات میشه. وقتی وابسته شدی محل سگ بهت نمیزاره توهین می‌کنه ولی بخاطر وابستگی ات باهاش میمونی.

سر خودم اومد که میگم.

ببخشید اینطوری گفتم

دبیری علوم اجتماعی

ایشون جغرافیا میخونن

فکر کنم علوم اجتماعی سنگین تر از جغرافیاس... نمی‌دونم دقیقا!

بر اساس درسهای دبیرستان میگم، جغرافیا کم حجم تر از علوم اجتماعی مون بود...

داره باهات بازی می‌کنه.هورمون دوپامین مغزتو بالا پایین میکنه، اول بهت استرس میده بعد محبت می‌کنه.این ...

آخه چرا باید اینکارو بکنه با من؟ 🥲🥲🥲

دقیقا وقتی نیست عصبانی ام استرس دارم ولی وقتی میاد آرومم یادم میره چه تصمیماتی گرفتم