2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمشونو نمیتونستم بگمهرچند شاید ضایع باشه ولی خب...

نه میدونم بابا ولی کلا مغزم به این داستان حساس شده 😂🥲

𝑳𝒐𝒐𝒌 𝒇𝒐𝒓 𝒂 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏 𝒕𝒐 𝒇𝒍𝒚, 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒘𝒉𝒆𝒏 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒂 𝒕𝒉𝒐𝒖𝒔𝒂𝒏𝒅 𝒓𝒆𝒂𝒔𝒐𝒏𝒔 𝒕𝒐 𝒄𝒓𝒂𝒔𝒉...!https://abzarek.ir/service-p/msg/2292394

کاری به a ندارم ولی رابطه ی لانگ رو قبول ندارم نمی‌بینیش برای همین حسی نمی‌گیری ازش.از اونور دو ساعت ...

گفتم کمه کمش دوساعت نمیاد...

یه وقتایی از چیزی ناراحته و به من نمیگه(یعنی بحثی پیش میاد بین خودمون و ناراحت میشه ازم، هیچی نمیگه بهم تا اینکه خودم اصرار کنم بگه) پس بنابراین چند ساعت آنلاین نمیشه تا به خیال خودش بفهمم ناراحته ازم

چرا داره. یعنی ابراز کرده توی چت... گفتم که دیت نداشتیم!حتی همو ندیدیم الان. اما بعدا ممکنه ببینیم ه ...

ولی آنچنان دوست داشتنی که در کار نیست

اگر بود من کسیو انتخاب میکردم که دوستم داشته باشه

من با کسی ازدواج کردم که دوستم نداشت اونطور که باید و الان بعد از ۱۵-۱۶ سال جدا شدم، چون مردی که زنش رو دوست نداشته باشه تمام کارهاش به ضرر زنشه، اصلا زنش رو دشمن خودش میدونه 

عزیزم کسی ک من باهاشم فرهنگیانه همشم بیکاره و تو صحفه چت همچین درگیر درس هم نیستن هااا فقط گفتم در ...

ولی برنامه کلاسیشو فرستاد برام! بهش هم که غر میزنم میگه ببخشید اونجوری که میخوای نیستم اذیتت میکنم و فلان...

عذاب وجدان میگیرم وقتی اینجوری میگه 

A رو که مطمئنمولی P رو چیکار کنم؟ از کجا بدونم علاقش واقعیه؟ میترسم الکی الکی دلشو بشکنم🥲

علاقه واقعی نیست شاید اگر باشه هم اسمش کراش زدن باشه نه علاقه قلبی عزیزم

نمی‌دونم سنتون چقدره ولی اصلا با این فرم رفتارها دل خوش نکن نه اون آقای A به دلیل فاصله طبقاتی و مسائل دیگه می‌تونه برای شما همسر خوبی باشه و نه اون آقای P به دلایل کاملا مشخص تر 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

گفتم کمه کمش دوساعت نمیاد...یه وقتایی از چیزی ناراحته و به من نمیگه(یعنی بحثی پیش میاد بین خودمون و ...

P رو سیکشو بزن تا وابسته تر نشدی.

اصل  رابطه صحبت کردنه نه تنبیه کردن.همه یک پسرا راحت میگن عاشقتن.بیشتر نگران خودت باش

ولی آنچنان دوست داشتنی که در کار نیستاگر بود من کسیو انتخاب میکردم که دوستم داشته باشهمن با کسی ازدو ...

خب الان خود (P) میگه که دوست داره منو ولی از نزدیک نگفت و تا حالا کار خاصی انجام نداده که بگم آره از این کارش مشخصه دوسم داره، نمیدونم واقعا

خیلی گیجم