2777
2789
عنوان

الان داره قسمت جنجالی یوسفو پخش میکنه 🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 41 پست
بعدش چی میشه بهش چی میگه؟

ببین خودت

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره میخواد بده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂

اونم به زوررر

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

مثبت۱۸ که نمیشه

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.

من نمی‌دونم صداسیما کی میخواد دست از سر جومونگ و یوسف برداره 😂

هر وقت یک عده دست از دیدن این سریالها بردرارن 

من تا حالا نه جومونگ رو دیدم نه یوسف و مختار 

اما میرم مهمونی میبینم زدن دارن این سریالها رو با علاقه تماشا میکنند 

دقیقا الان دختر من ازم سوال کرد که زلیخا از يوسف چی درخواست کرده😔حالا من چی بهش بگم اخه

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

جدی هستین که از این جلوی خانواده خجالت میکشین؟

من یبار فلشم رو وصل کردم تی وی 

یه فیلم خارجی گذاشتم 

بعد رسید به جایی که نباید 😂

و خیلی‌ هم انفجاری بود صحنه 

ما هم خیلی وقت بود باتری کنترل رو عوض نکرده بودیم ضعیف کار میکرد 

خلاصه نه تونستم بزنم استپ نه تونستم بکشم جلو🌝

اوضاع بدی بود 😂

این کاربری دومم هست 

هر وقت یک عده دست از دیدن این سریالها بردرارن من تا حالا نه جومونگ رو دیدم نه یوسف و مختار اما میرم ...

من که داداشم جومونگ رو ول نمیکنه 

مامانم هم تا سال قبل یوسف رو ول نمیکرد امسال نمیبینه

جدی ملت خسته نمیشن؟ جاش یه سریال خوب دانلود کنن ببینن 

این کاربری دومم هست 

😂😂بگو شکلات

بهش گفتم میگه از پوتیفار طلاق میگیرم منو بگیر یوسف میگه نه نمیخوامت🥴

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍