2777
2789
عنوان

الان داره قسمت جنجالی یوسفو پخش میکنه 🫣

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 41 پست

حالا بیا ببین زن داداش عقب مونده من چه با ذوق نگاه میکنه 

هیجانی و پر از استرس🫣🫣🫣🤕

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت یک عده دست از دیدن این سریالها بردرارن من تا حالا نه جومونگ رو دیدم نه یوسف و مختار اما میرم ...

خب چیکار کنن بدبختا والا 

تنها سریالای نسبتا خوبشون ایناست وقتی هیچ سرگرمی و هیچ شورو نشاط دیگه ای نیست چه کنن ؟ 

برن پیست اسکی 😂😂

خب صدا و سیما پخش میکنه اینام میبینن البته منم فقط یوسف رو دیدم جومونگ مختار ندیدم 

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

دقیقا الان دختر من ازم سوال کرد که زلیخا از يوسف چی درخواست کرده😔حالا من چی بهش بگم اخه

واییی😂😬🫣

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

😂😂بگو شکلات

میگم پروفایلت آشناس واسه کدوم برنامه بود ؟ 

خیلی بده واقعا اونم جلوی خانواده

ن بابا ، مگه واقعا اتفاقی میفته ک خجالت بکشید، یه حرفه فقط، تو قران اومده، چیز بدی نیست، زیادی گندش نکنید

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

واییی😂😬🫣

🤕

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
ن بابا ، مگه واقعا اتفاقی میفته ک خجالت بکشید، یه حرفه فقط، تو قران اومده، چیز بدی نیست، زیادی گندش ...

دقیقا وب خب جو یه سری خانواده ها فرق داره .... میدونی چی میگم دیگه 

خب چیکار کنن بدبختا والا تنها سریالای نسبتا خوبشون ایناست وقتی هیچ سرگرمی و هیچ شورو نشاط دیگه ای نی ...

والا دیگه دیدن سریالهای روز دنیا که هزینه ای نداره اکثر شبکه های تلگرامی سریالهای روز دنیا رو میزاره دانلود کنند ببینند 

البته من کاری ندارم به اینکه این سریالهل رو میبینند 

شما گفتی که این سریالها رو هنوز پخش میکنند منم گفتم خوب هنوز این سریالها خواهان داره 

برادرشوهر خودم این سریال جومونگ رو ول نمیکنه پسرش تمام فیلمهای روز هالیوود رو داره اما خوب برادرشوهرم ترجیحش جومونگ هست

والا دیگه دیدن سریالهای روز دنیا که هزینه ای نداره اکثر شبکه های تلگرامی سریالهای روز دنیا رو میزاره ...

عزیزم باشه میدونم خودم 🙃

اون نسل جدید هست که دنبال سریال های جدیده و الا نسل قدیم همونارو میبینن