2777
2789
کلاً ازدواج فامیلی بدترین نوع ازدواج هست و اکثر اوقات به مشکل میخورن و به خاطر اینکه تو فامیل جنگ نش ...

ی بار ی دکتر میگفت اگه دست خودم بود نمیذاشتم هیچ ازدواج فامیلی صورت بگیره میگفت برای بچه دار شدن خیلی ظرر داره 

مخصوصا دختر خاله پسر خاله

خوشبخت باشید ولی مطمین باش با اونم زیر یک سقف می‌رفتی چالش هایی داشتی

ممنون عزیزم

اره لابد قسمت هم نبودیم 

ولی بعضب وقتا بچهامو میبینه یجوری ذوقشون رو میکنه و دایی دایی بهشون میگه که هر آد می که تو جمع نشسته یجوری نگام میکنه ک از خجالت میخوام اب بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره جاریم با شوهرش دختر عمو پسر عمو هستن و خدارشکر دوتا بچه دارن و باهم خوبن خانواده های دو طرف هم خ ...

و البته خاهرشوهرمم با شوهرش دختر عمو پسرعمو هستن و رابطشون خوبه الحمداالله 

ی بار ی دکتر میگفت اگه دست خودم بود نمیذاشتم هیچ ازدواج فامیلی صورت بگیره میگفت برای بچه دار شدن خیل ...

علاوه بر بچه دار شدن تو خیلی چیزای دیگه هم این نوع ازدواج بده کلاً 

این کاربری دومم هست 

خیلی بخدا نمیخام تعریف بدم یا دروغ بگم یجور عجیب منو میخاسانشالله که اونم زودتر سر و سامون بگیره و خ ...

نمیدونم چرا من خیلی سال پیشا یکیو خیلی میخاستم خیلی نامردی کرد در حقم و... انگاری ی طرفه بود الان با اینکه بچه دارم و اصولا بهش فکر نمیکنم چون همش درد بود ولی خیلی شبا هنوز خابشو میبینم ک دنبالشم انگار ناخودگاه ذهنم هنوز پیشش گیره همشم ناخاسته اس... دیشب خابشو دیدم هنو حالم یجور مذخرفیه ک دوس ندارم 

نمیدونم چرا من خیلی سال پیشا یکیو خیلی میخاستم خیلی نامردی کرد در حقم و... انگاری ی طرفه بود الان با ...

بخاطر همونه ک بهش فک میکنی

منم خیلی از شبا هست خوابشو میبینم 

حتی امشب تو دلم میگفتم چی میشد حرفشو گوش میکردم عقدمو بهم میزدم شده بود باهاش فرار میکردم

شوهر من اصلا مثل اون نیست بهم محبت نمیکنه همش ناراحتم میکنه 😔شوهرمم دوس دارم نکه بگی دوسش ندارم 

مثلا امشب از یچی ناراحت بودم اصلا نمیفهمه 

ینی میفهمه ها ولی خودشو به نفهم بودن میزنه 

امشب میگفت فک کردی قیافه گرفتی میام نیازتو میکشم من عمرا بیام ناز تورو بکشم راستم میگه هیچوقت نشد حتی یبار نازمو بکشه😭همش دارم مقایسه میکنم 

باز الانم یادش افتادم ک چقد خوب بود😭