2777
2789

راستش ما سمت کردستانیم انقدر ازدواج فامیلی کمه

تو تمام ۳۰ سال عمرم حتی کمتر از ۵ انگشت دستم ازدواج فامیل دیدم

اونام جدایی نداشته

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخیییچه داغی موند رو دل اون و شماتونستی فراموش کنی ؟؟پسر عمو تون چه کار کرد ؟

گاهی با شوهرم ک دعوا میکنم بهش فک میکنم میگم اگ اون شوهرم بود چقد خوب میشد اخه اون قلق منو خیلی بلد بود 🥲

پسرعموم مجرده و سرکارشه فک نکنم ب من فکر کنه

چ ربطی ب فامیل داره الان پنج تا انگشت دست مثل همن؟خواهر و برادر مثل همن؟دختر و پسر باید از لحاظ هم ک ...

خب میشناسیش قبل اینکه نامزد بشین میتونی تشخصی بدی که به دردت میخوره یا نه نه اینکه ازدواج کنی و چند سال بعد جدا بشی 

من منظورم اینه 

روزی هزار بار میگم گوه خوردم غلط کردم کاش خوشم نمی اومد کاش بله نمیگفتم 

مثل سگ پشیمونم تف به دلم

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دیگه ی عمر مسشناخیتن محرمیت جی بود اخهبرای چی بهم خورد

شناختن چ ربطی ب محرمیت داره؟ شناخت یعنی دختر و پسر تنها باهم ارتباط داشته باشن و برن بیرون و بیان؟ درباره ی ازدواج آینده حرف میزنن

این موضوع قبلا ک فقط فامیل بودن پیش میومد؟

خب میشناسیش قبل اینکه نامزد بشین میتونی تشخصی بدی که به دردت میخوره یا نه نه اینکه ازدواج کنی و چند ...

نه عزیزم از کجا ادم بمونه 

ی دختر نمیاد تمام اخلاقش بریزه تو فامیل و مهمونی 

تو وقتی میتونی بفهمی ک به دردت میخوره که باهم برین مشاور حرف بزنین و از لحاظ علمی و روانشناسی برین جلو 

اونجوری باطن ادم رو میشناسه 

الان ادم خانواده ی خودش رو نمیشناسه چطور دختر وپسر فامیل رو بشناسه 

اگه شرایطش هست یکم فاصله بگیرین از خانواده هاتون

ن پایین مادر شوهرم هستیم فعلا نمیشه😭ولی کم میرم میام یک ماه نرفتم 

از این به بعد تصمیم دارم هر کدوم گلگی کردم بگم تو مردی اونا هم روتون یا گوشی قطع کنم یا ولکنم بیام 

مارو فقط اطرافیان از هم جدا کردن 

پسرعموم اینقدر از بچگی ازم حمایت میکرد که همه میدونستن منو میخواد ولی وقتیم جدا شدیم انگار همه میدونستن ک ما یروزی جدا میشیم اخه فامیل پدر و مادری بدجور باهم کارد و قیچی بودن