2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد همچین پسری چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من حتی اگه نداشته باشه هم بازم غرور خودشو باید خفظ کنه و از کسی پول نمیگیره

آره معلومه یه ذره غرور هم نداره حالا بنظر من دخترایی که تو رابطه پول اینجوری میخوان بعد دو سه ماه هم واقعا غرور نداره ولی پسر دیگه باید خیلی بدردنخور باشه که همچین چیزی بخواد

غم بی پایانم🖤     

منم موافقمطرف هر چقدرم ندار باشه ولی اگه غرور داشته باشه پول درخواست نمیکنه اونم اگه پسر باشع

آره قربونت برم

بعدشم کسی نداره اول خونواده بعد از فامیل بعد از فامیل از دوستای صمیمیش میگیره

تااازه پسر میتونه همه کاری انجام بده دو روز بره کارگری پول دربیاره شرف داره تا رو بندازه یا از دوس دخترش بگیره 

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

آره معلومه یه ذره غرور هم نداره حالا بنظر من دخترایی که تو رابطه پول اینجوری میخوان بعد دو سه ماه هم ...

البته اینو یادم رفت بگم گفته به عنوان قرض و گفت مطمئن باش بهت میدم 

میگه فعلا ۱۰ بزن تا بقیشو بگیره ۸۰ تومن

گوه خورده  کاشت مو هزینش ۲۵تا ۳۰  زنگ بزن بپرس تو دیوار اگهی زدن برا کاشت

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید! 

دو سه ماه خیلی کمه برای این حجم از صمیمیت 

اشکالی نداره آدم به پارتنرش پول قرض بده ولی نه بعد دو سه ماه

من حس خوبی نگرفتم 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️