2777
2789
عنوان

پولداريه زيادي اصلا خوب نيست واقعا آدم افسرده و بي انگيره ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 75 پست
خوب همون پول زیاده رو ک داریم و تلاش می‌کنیم براش و بعد ب دست میاریم اینکه استرس مالی نداشته باشه آد ...

بله قطعا

من پول خيلي زياد منظورم بود 

يني صبح بيدار بشي ببيني لوكس ترين و بروزترين ماشين وارد ايران شده و دو روز بعدش بخريش 

در حاليكه تو پاركينگت ٥ تا ماشين لوكس ديگه هم داري

خدارو شكر صدهزار بار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم موافقم ولی در حدی که خون و ماشین خوب داشته باشید همینطور شغل مناسبی که ازش پول دربیاد بعد حرف شم ...

منظورم دقيقا همين بود 

بي دغدغه بودن افتضاح ترين حس دنياست

خدارو شكر صدهزار بار
در حد رفع نياز و خوشحالي پول عاليه نميخوام بگم بدهولي اينكه خيلي زيادي پولدار باشي واقعا خوب نيست

و اون خیلی زیادی پولدار توی این 80 میلیون نفرمون هم درصد خیلی کمی پیدا میشه که شما می‌فرمایید 

آریایی و از نسل کوروش✨ 

بازم به نظرم پول عالیه خیلی هم عالی اصلا آدمو جوان میکنه و حالش بهتر میکنه بهتر از نداشتنش هست یا کم داشتن کاش همه پولدار بودن هیچ فقر و مشکلی نبود ....بیشتر اختلاف زن و شوهر ها سر همین پوله یه نگاه به پربازدید ها بنداز 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 
منم دوسو دارم افسرده باشم ولی عروسیم هتل اسپیناس باشه

اينو اميدوارم تجربه نكني و در حد شوخي گفته باشي 

افسردگي و بي انگيزگي بدترين حس دنياست اونوقت اسپيناس كه هيچ،بورلي هيلز هم باشي يه كوه غم رو دلته

خدارو شكر صدهزار بار
اميدوارم پولدار بشي و باانگيزه

یه مدل افسردگی هست تو کشوری مثل فنلاند و اینا دیده میشه...این مردم انقدر تو رفاه غرق هستن و درگیر چالش و مشکل نیستن دچار حس عذاب وجدان میشن که بقیه دنیا چقدر مشکل داره اینا چقدر راحتن...اون مدل افسردگی هم جز آرزوهامه...

بازم به نظرم پول عالیه خیلی هم عالی اصلا آدمو جوان میکنه و حالش بهتر میکنه بهتر از نداشتنش هست یا کم ...

من منظورم پول فضايي بود ها 

نه پولداري معمولي 

خدارو شكر صدهزار بار
منم دوسو دارم افسرده باشم ولی عروسیم هتل اسپیناس باشه

واقعا هتل اسپیناس پالاس باشه و پدر فوق پولدارِ فوق مهمت هم دستت رو بگیره و مادرت هم با یه لباس مجلل تر از خودت تو رو همراهی کنه واقعا خیلی خوب میشد

آریایی و از نسل کوروش✨ 

یه مدل افسردگی هست تو کشوری مثل فنلاند و اینا دیده میشه...این مردم انقدر تو رفاه غرق هستن و درگیر چا ...

دور از جونت 

اميدوارم مشكلات همه مردم حل بشه و همه حس پول داشتن و رو تجربه كنن

خدارو شكر صدهزار بار
و اون خیلی زیادی پولدار توی این 80 میلیون نفرمون هم درصد خیلی کمی پیدا میشه که شما می‌فرمایید

من نگفتم كه چندنفر در اون حد پولدارن

گفتم بي دغدغه بودن و بي انگيزه بودن بده

وقتي در حد خريد هواپيما و كشتي شخصي پول داشته باشي ديگه با هيچي خوشحال نميشي و ذوق نميكني

خدارو شكر صدهزار بار
من منظورم پول فضايي بود ها نه پولداري معمولي

بله عزیزم متوجه شدم منظور شما رو الان من چند تا والا تو آشنا و دوست میشناسم قشنگ پولدارن فضایی ولی دغدغه تا دلت بخوان دارن هنوزم...

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم