2777
2789
عنوان

پولداريه زيادي اصلا خوب نيست واقعا آدم افسرده و بي انگيره ميشه

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 75 پست
من اگه پولدار بودن افسردگی نمی‌گرفتم یدونه لندکروز می‌خریدم (۷۰میلیارد 😢

انقدررررررر لندكروز سوار دارم اطرافم كه از شدت بي دغدغه بودن ديوونه شدن 

يكيشون اخيرا رفت خيلي بي دليل از سر تنوع تغييرجنسيت داد

شايد باورت نشه ولي واقعا واسه تنوع 

خدارو شكر صدهزار بار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از دل خوش... بهترين نعمت خداست

دقیقا 

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

نی نی سایت دیگه داره رسماً به قهقرا می‌ره!!🚶💔

خیلی وقته رفته 🥴

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

در حال حاضر تنها چيزي كه خوشحالم ميكنه همينه

افرین

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

انقدررررررر لندكروز سوار دارم اطرافم كه از شدت بي دغدغه بودن ديوونه شدن يكيشون اخيرا رفت خيلي بي دلي ...

خوشبحالشون 

ماها داریم له میشیم

ناشکری نمیکنم 

اما الان با دویست تومان کلی از مشکلات زندگیم حل میشدن 

خیلی سخته دندون درد بمیری اما چاره ای جز تحمل و مسکن نداشته باشی

خدا گاهی امتحانات سختی میگیره