2777
2789
بعدها میفهمی چه ظلمی در حق بچت کردی،شوهرم یه شاگرد داشت ۲۰سالش بود از بچگی بهش قرص اعصاب دادن الان ا ...

من قرار نیس چندین سال این قرص هارو بدم

دوره درمانش ۶ ماهس و ب تدریج کم میکنم و بعد کلن قطع میشه تحت نظر پزشک

حرف شما مثل این میمونه کسی ک فشار خون داره دارو نخوره چون میترسه به دارو اعتیاد پیدا کنه.مگر میشه؟؟

بیماری های روان هم مثل بیماری های جسم باید درمان بشن

اون بنده خدا شاگرد شوهر شما هم معلوم نیس چ قرصی به طفلک میدادن ک اینطور شده.الان الپرازولام هم قرص اعصابه ک محتویات داخلش شبیه شیشه اس!!

نمیشه گف تمام قرص های اعصاب مثل همن

نقش او درچشم ما...هر روز خوش تر میشود :)

خجالت بکش با این طرز حرف زدنت لابد تو و شوهرت از دکتر که یازده سال درسشو خنده بیشتر میفهمید که اینطو ...

عزیزم پدرو مادر اون جوون تحصیلکرده بودن،مادرش پزشک بود و پدرمهندس پیمانکار،خودپسره الکترونیک میخوند و شاگرد همسرم بود،پسره به گفته والدینش بیش فعال بوده و دکار از ۹سالگی بهش دارو داده،الان روزی چندتا قرص اعصاب میخوره

گول بعضی پزشکا رو نخورین اونا نون همین تجویزاشونو میخورن

نسل امروز بخاطر گوشی و وسایل دیجیتال نوع تربیتشون فرق کرده و متاسفانه والدین باید آموزش ببینن،این قرصا عوارض وحشتناکی روی مغزداره و خیلی از هورمون هارو دچار اختلال می کنه و شما ب اشتباه تصور می کنین بچتون آروم شده و این در بزرگسالی جور دیگه نمود می کنه ،این پسر دچار افسرگی شدید بود

پدر و مادرش شدیدا از دادن دارو به پسرشون پشیمون بودن

مافیای پزشکی و دارو رو دست کم نگیرید،سعی کنید با تراپی و مشاوره روی بچه هاتون کار کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از صبح که بیدار میشه تا شب چطور مشغولش می‌کنی ؟

ساعت ۷ میره مهد تا ۱۲ و نیم

میاد نهارمیخوره یک ساعتی تلویزیون میبینه بعدم نقاشی و بازی با وسایلش( قبلن تمرکز نداشت یجا بند نمیشد الان چن وقتیه بهتره تمرکز داره با وسایلش بازی میکنه راحت ترشدم خخ)

عصرهم اگ بشه یکساعتی میبرمش پارک نزدیک خونه بعدشام میخوره و ۸ میره برا مراحل خواب😄

من قرار نیس چندین سال این قرص هارو بدمدوره درمانش ۶ ماهس و ب تدریج کم میکنم و بعد کلن قطع میشه تحت ن ...

پس چرا اون خانواده به کرات به بچشون میدادن

عزیزم بیش فعالی بیماری نیست،نوعی ساختار ژنتیکی متفاوت هست،نوعی جهش خاص،باید نوع برخورد با این بچه ها آموزش داده بشه

مرسی عزیزم فقط موندم چطور تو خونه سرگرمش کنم میشه بگی دقیق چند می‌خوابه چند بیدار میشه

من قبلن پسرم یکسره اویزونم بود از سرو کولم بالامیرفت یجابندنمیشد الان خداروشکرررر تمرکز پیدا کرده میتونه بشینه با وسایلش بازی کنه نقاشی بکشه

۶ و نیم صبح بیدارمیشه چای صبحانه میخوره ۷ میره مهد ۱۲ و نیم میرم دنبالش بقیش رو هم تو پست قبلم نوشتم عزیز😂

شبم ساعت ۸ رخت خابو پهن میکنیم ارمان نهایت ۸ و نیم خابه. هم بچه خودش راحته هم ارامش ب خونه برگشته

قبلن تا ۱۲ یا ۱ بیداربود و اصلن اشفته بود پریشون وپرخاشگر و عصبی بود

پس چرا اون خانواده به کرات به بچشون میدادنعزیزم بیش فعالی بیماری نیست،نوعی ساختار ژنتیکی متفاوت هست، ...

مشکل همینجاس ک اون خانواده مصرف دارو رو خیلیی طولانی کردن و بچه بهش اعتیاد پیداکرد

من انشالا دوره درمان بچم کامل بشه قطع میکنم

این واقعا در همه صدق نمیکنه که بچه های بیش فعال در اینده دچار ناهنجاری رفتاری میشن من تو خانوادمون پ ...

آفرین بشما،ببین شماتصور کن یه بچه خیلی آرومه و یکی خیلی بیش فعال،الان فرق اون ارومه با اون شلوغه چیه،جفتشون افراطی هستن،ایا بازم ما میاییم به آرومه دارو بدیم؟نه ،این کارو نمی کنیم چون اذیتی برای ما نداره،متاسفانه والدین نا آگاه میان بخاطر ارامش خودشون به بچشون دارو میدن،مغزو هورمون های که از اون ترشح میشن شوخی بردار نیستن،دهروهای اعصاب از جمله ریتالین ماده مخدر هستن و برای قلب و مغز عوارض زیادی دارن

ساعت ۷ میره مهد تا ۱۲ و نیممیاد نهارمیخوره یک ساعتی تلویزیون میبینه بعدم نقاشی و بازی با وسایلش( قبل ...

پسر من یک لحظه تمرکز نداره 

نمی‌دونم چجوری مهد بفرستم یا پیش 

نه پیش دبستانی نرفت 

عدم توجه تمرکز داره 

مشکل همینجاس ک اون خانواده مصرف دارو رو خیلیی طولانی کردن و بچه بهش اعتیاد پیداکردمن انشالا دوره درم ...

حتما این کارو انجام بده،این دارو ها مخدر هستن وبه قلب و مغز آسیب میزنن

آفرین بشما،ببین شماتصور کن یه بچه خیلی آرومه و یکی خیلی بیش فعال،الان فرق اون ارومه با اون شلوغه چیه ...

دقیقا 

منم پسرمو بردم دکتر 6 ماه بهش رسپیدون داد الان خیلی پشیمونم 

بعد دیدم تو این بین هی دوز داروها رو زیاد میکنه با یه روانشناس کودک مشورت کردم گفت اصلا دارو نده .

واقعا دارو برای مغز بچه های کوچیک بسیار مخربه 

مخصوصا ریتالین

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

پسر من یک لحظه تمرکز نداره نمی‌دونم چجوری مهد بفرستم یا پیش نه پیش دبستانی نرفت عدم توجه تمرکز داره

خودپیش دبستانی رفتن خیلی کمک میکنه به بهبود رفتارکودک

کاش بفرستیش هنوزاول سال تحصیلیه

همین کلونیدین خودش برای تمرکز حواس موثره فک میکنم برای همین هم بهتون داده باشه و احتمالن برای پرخاش درسته؟

. حالا شما ساعت خوابش رو رعایت کنین و داروهارو به موقع بدین ببینین تغییری حاصل میشه یا ن