2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 68 پست

یعنی از ۱۴ سالگی دوستی باهاش؟؟؟ شانس آوردی خونوادت گیر و قدیمی هستن! 

به نظرم صبر کن با همین ازدواج کن چون خیلی کوچولویی و قطعا دائم فکرت پیش این می مونه و زندگیت رو خراب میکنه

۵سال دیگه معیارات تغییر میکنه

چهار ساله معیارم همینه یعنی هرچیزی که میخوام توی این ادمه چند سری بخاطر اینکه ترسیدم خانوادم مخالفت کنن خواستم بزارمش کنار خیلی حالش بد شد خودمم اصلا نتونستم مدام اذیت میشدم بازم شروع کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش سرش تو گوشیه منه میفهمه وقتی همش میرم توی گوشی و جواب رد میدم به خواستگار مطمئن میشه که بخاطر او ...

اصلا اسم پارتنرتو پیشش نیار و بگو نمیخوام فعل ازدواج کنم خودمو بیچاره کنم اگرم گف نکنه برا فلانیه بگو اون تموم شد 

یه مدت اینجوری کن وقتیم شرایط پارتنرت درست شد جدی با مامانت حرف بزن بگو قضیه اینه

سعی کن از رابطت به کسی نگی بهتره

یعنی از ۱۴ سالگی دوستی باهاش؟؟؟ شانس آوردی خونوادت گیر و قدیمی هستن! به نظرم صبر کن با همین ازدواج ک ...

اره البته داداش رفیقمه و دو سه بار همدیگرو از دور دیدیم و بعدش چت کردیم تا همین پارسال که از اون موقع چندبار رفتیم بیرون و اینا  

اصلا اسم پارتنرتو پیشش نیار و بگو نمیخوام فعل ازدواج کنم خودمو بیچاره کنم اگرم گف نکنه برا فلانیه بگ ...

قسمم میده منم کلا یدونه داداش دارم جون اونو قسم میده که بدونه هنوز باهاش هستم یا نه منم نمیتونم قسم دروغ بخورم

اصلا اسم پارتنرتو پیشش نیار و بگو نمیخوام فعل ازدواج کنم خودمو بیچاره کنم اگرم گف نکنه برا فلانیه بگ ...

از رابطمون خانواده ی اون خبر دارن باهاشون ام در ارتباط هستم خیلی دوسم دارن نمیدونم شایدم چون اولشه اینطورن ولی میگن تو باعث شدی توی راه راست باشه و برامون خیلی عزیزی و باعث افتخاره بیای تو خانوادمون

و برای من فقط سه تا از دوستام که خیلی صمیمی ایم خبر دارن کسی دیگه نمیدونه

ماهی یبار اره لباس تکراری ام پوشیدم چطور مگه

کلا ماهی یه بار؟ 

هیچی همینطوری پرسیدم واسه من یه جوریه بخام پیش دوس پسرم لباس تکراری بپوشم البته حالا دوس پسر ندارما تا سال آینده 😂😂‌

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

اگه میبینی واقعا ارزش صبر کردن داره وعرضه داره میتونه پیشرفت کنه پس به خاطرش بجنگ صبر کن

میدونم عرضه داره چون خیلی بخاطرم تغییر کرده به چشم دیدم عمل کرده به حرفاش تا الان

قسمم میده منم کلا یدونه داداش دارم جون اونو قسم میده که بدونه هنوز باهاش هستم یا نه منم نمیتونم قسم ...

اگر قسم داد دعوا کن بگو من بخاطر جون داداشم قسم یه غریبه نمیخورم اونم کسی که نیست اگر میخوای تا قسم جون خودتو بخورم

کلا ماهی یه بار؟ هیچی همینطوری پرسیدم واسه من یه جوریه بخام پیش دوس پسرم لباس تکراری بپوشم البته حال ...

اره خب شرایطشو ندارم متاسفانه همونم بزور میرم 

اصلا اینا خیلی مهم نیس دقت نمیکنن زیاد😂