2777
2789
عنوان

دلم نمیخواد بره مدرسه کارم شده گریه😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 13464 بازدید | 265 پست
وایییبا معلمش حتتتما صحبت کن

خواهرم گوش نمیده اهمیت چندانی هم ب این موضوع نمیده

خودم برم اشکال نداره؟؟

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

بهش گفتماونم میرفت بعد مدرسه میومد پیشممیگف ب فلانی گفتم گفته نه من خودم دوس دارماینم بدتر میشد روحی ...

یه هدیه کوچیک مثل مداد یا پاک کن فانتزی و... کادو کن بده بهش که ببره بده به یه نفر که دوست داره باهاش دوست بشه

اینجوری با هم گرم میگیرن

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید مهارت های ارتباطی و دوست یابیش تقویت بشه ،خواهرتون از یک مشاور کودک کمک یگیرن

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خواهرم گوش نمیده اهمیت چندانی هم ب این موضوع نمیدهخودم برم اشکال نداره؟؟

نه حتما خودت برو

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

منم چند روز پیش رفتم دیدم پسرم تنها نشسته داره تغذیه میخوره رو پله ها براش کیک و آب میوه خریده بودم دادم بش ولی دلم گرفت چرا تنها ظهرامد ازش پرسیدم گفت انتظامات پله بودم 😐

ولی بازم نگرانم 🥺 کلاس اولم هست

نظر شما چیه؟

بچه های الان ی جوری شدن درک نمیکنم

دخیر داداشم میره پیش دبستانی میگ بهم میگن چاقی باهات دوس نمیشیم😐😐😐حالا طفلی بچه چاق نیس فداش بشم خیلیم بدنش خوشگله

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
باید مهارت های ارتباطی و دوست یابیش تقویت بشه ،خواهرتون از یک مشاور کودک کمک یگیرن

بخدا اینقد گفتم خسته شدم

هی دعواش میکنه ک چرا تو مدرسه گریه میکنی

مشکلشو حل نمیکنه فقط دعواش میکنه

هی میگه من برات بهترینارو فراهم کردم پس باید اعتماد بنفس داشته باشی و گریه نکنی

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

دختر من الان سومه کلاس اول ۶ ماه پشت در کلاس تو حیاط کف زمین کلا تو مدرسه بودم پدرم درومد تا یکم درست شد هنوزم داستان دارم باهاش

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭