2777
2789
عنوان

میخوام ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خیلی زوده خواهر من

ما ترکا بخوایم نخوایم یا باید بریم به اونی که نمیخوایم یا به‌اونی که خودمون میخوایم ولی باید تا 23 سالگی اونم فوووقش 23 ازدواج کنیم وگرنه خانواده دیگه گردن نمیگیره بخاطر حرف مردم هم که شده

عه وا ببخشیدا من جا تو بودم میزدم دهنشایقد فضولی هم قشنگ نیس اخه

نمیتونم واقعا خیلی سرش توی زندگیمه درحالی که من اصلا از اینکارا خوشم نمیاد کاری به کارش ندارم کلا21 سالشه زور میگه و اگه خیلی توی روش وایسم به پدر مادرم میگه

نمیتونم واقعا خیلی سرش توی زندگیمه درحالی که من اصلا از اینکارا خوشم نمیاد کاری به کارش ندارم کلا21 ...

حیف خواهرته برات عزیزه حیف...🥲

بهترین راهش اینه سعی کنی وانمود کنی داخل رابطه نیستی فکر کنه کات کردی

میدونم عرضه داره چون خیلی بخاطرم تغییر کرده به چشم دیدم عمل کرده به حرفاش تا الان

خب پس به خاطرش بجنگ 

البته زیاد تو گوشی نباش 

فعلا ازدواج واسه هردوتون زوده

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

خب پس به خاطرش بجنگ البته زیاد تو گوشی نباش فعلا ازدواج واسه هردوتون زوده

اون داره بخاطرم تلاش میکنه منم حتما میجنگم براش 

اخه خیلی وابسته ایم همش باید از حال هم خبر داشته باشیم 

اره واقعا ازدواج زوده

اره خودمم زودتر دوس ندارم

من خودمم چهار ساله داخل رابطم بازم از نظر خودم کمه اخه زندگی فقط عشق علاقه نیست هزارتا فاکتور داره شما چطور داخل این سن میگین باید ازدواج کنه اگر نکنه اجبارش میکنین🥲