خب اول بگم من رفتم کل اطلاعاتشو پیداکردم از یکی از دوستان ک توداداگاه بودن و امارشودارم متاهل طرف وکل پیام عکسا وهمه چیشو روکردم همسرم گارد گرفت ک اون دست برنمیداره و.... ب خونوادم گفتن خونوادم زنگ زدن ب همسرم وهمسرم زیر بارک نمیرفت هیچ کلی دروغ وچرت وپرت ازمن گف ک اره اخلاقش بده (خب خیانت نکن ک اخلاقم خوب باشه)چ میدونم نمیذاره باخونوادم درارتباط باشم عین بچه ننه ها روز ۳۰ دقیقه ب خواهرش زنگ میزن ب مادرش و ...وهیچوقت نگفتم چون خونوادش بودن فقط وفقط گفتم برامنم وقت بذار...خلاصه بگم اینارو گف ک مثلا حرف خیانت رو بپیچونه و اززنه بگم براتون شماره همسرش پیداکردم بهس زنگ زدم کللل مدارک روبراش فرستادم زنگ زد روگوشی مرده پشت گوشی ایقدررر خشم بوده ک خودمم ترسیدم گف باورنمیکنم و... گفتم مهم مدارک وعکسا بوده توعکس رودیدی وباورنمیکنی گف ن فقط برااینکه زن من یعنی ایقدر عوضی بوده گفتم بمن مربوط نیست فقط جمعش کن اززندگی من زنه هم پشت سرهم هی زنگ میزد بمن جواب نمیدادم قسم میداد توروب امام حسین سوهرم منومیکشه و... فقط ی کلام گفتم اون موقع ک من زجه زدم ومحترمانه بهت گفتم پاتوبکش بیرون چیکارکردی رف ب شوهرم پیام داد اوندفه قبل گف ک اره زیادی زنتو لوس کردی اهمیت سگش نده منو ببین من جونم برات میره اون خیلی ازخودمتشکر و... حالا بکش باید توهم زجربکشی واما ازهمسر بگم طلبکارتره انگار ک من خیانت کرده باشم 😅جالبه برام دریغ از ی معذرت خواهی فقط میگه من هزاربارگفتم زنوگیمودوس دارم لطفا پیام نده گفتم ی گزینه ب اسم بلاک بوده میزدی وتمام....سرنوشت من بدنوشت کی روزخوب نشون میده نمیدونم