2777
2789
عنوان

بیایید بگم با زنی ک روگوشی شوهرم پیام دادچیکارکروم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعددد این همه سال میگم کااااش ادم اشتباه انتخاب نکنیم ....

خدا میدونه چجوری با چه شرایطی زندگی شروع کردم و به اینجا رسوندم صاف تو چشام زل زد گفت من با تو خوشبخت نبودم

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

کاش چهارتا زن نترس هم مثل شما بودن دم این زنای متاهل زندگی خراب کن رومیچیدن

ببین من دیگه ب ته رسیدم تاپیکامو بخون خیلی وقت زدم ب سیم اخر ازهیچییی نمیترسم چون تامرز خودکشی رفتم شبی ک خواستم خودکشی کنم دخترم توخواب جیغ وگریه کرد برگشتم نمیذارم زندگی ک بمن وبچه های معصومم زهر کردن راحت این زندگیو براخودشون بهشت کنن

خدا میدونه چجوری با چه شرایطی زندگی شروع کردم و به اینجا رسوندم صاف تو چشام زل زد گفت من با تو خوشبخ ...

میگفتی لاشی همین ماییم باهمه چیتون ساختیم حقتون همین هرزه هاس ک براپول میخانتون

یکی دوسالی هست یه همسایه اومده تومحل ،ادعای باکلاسی داره درحالی که تابلو تازه به دوران رسیدس یعنی تمام مردای همسایه رومسخ کرده همه فقط پیگیر این زن واداهاش هستن

خب پس ریسک زیادی کردی

ن غیر عاقلانه نرفتم جلو داییم قاضیه بهش زنگ زدم الکی گفتم دوستم ازت کمک خواست وراه چاه چیه اول خواستم ببرم دفتر قضایی بعد ترسیدم چون اینجا تنهام و پشتوانه هنوز براطلاق ندارم بچه هام کوچیکن هم بعد گفتم امارشون دربیار دیگ حتی ادرس خونشون هم دراومد توسیستم