2777
2789
عنوان

اگه خواهر متاهلتون بهتون بگه کراپ نپوش جلو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5273 بازدید | 157 پست
میگه خواهرای دامادشون جلو بقیه خیلی ادا تنگا بلانسبت میان و ادا مذهبیا میان دوست نداشتم شوهر فکر کنه ...

کلا شاید دوس نداره . حالا خاهره هم اون مدت ک شوهر ایشون هس نپوشه چ اشکال داره واقعا باید همیشه ی حریمی باشه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خونه شون که داماد میاد مکان عمومی نیست

بالاخره یک خانواده دیگه ای هستن و عقاید خودشون رو دارن. فکر نمی کنم تا این حد احترام گذاشتن به خواهرش کار سختی باشع. تنها جایی که پوشش فقط به خودش مربوطه تنها تو خونه یا پیش همسرش هست. دیگه هر فرد دیگه ای که اضافه میشه تو جمع رو باید در نظر بگیره و پوشش به حضور افراد مربوط میشه. انسان موجود اجتماعیه . اگه قرار باشه همه چی مون به خودمون مربوط باشه ولی در جمع، هم باشیم سنگ رو سنگ بند نمی شه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بسیار کار خوبی کرده که گفته، خواهرشو دوس داره و براش ارزش قائل بوده و گرنه میگف دربیار بقیه شم

اینجا چشاش اشکی شد باحرفت

میگ منم براهمین گفتم چون دم بخته فک نکنن آزاد و.. است بدونن واقعا دخترخوبیه چون واقعا دخترمعصومیه

من نمیگم لخت بودن خوبه ولی قرار نیست به خاطر کنترل نکردن مردا خودمونو بکشیم مث این میمونه که به خاطر ...

اینایی که الان شما گفتی تو تاپیک استارتر بود؟؟؟ اینجوری بهش گفته؟ خوندی دقیقا؟

من نمیگم لخت بودن خوبه ولی قرار نیست به خاطر کنترل نکردن مردا خودمونو بکشیم مث این میمونه که به خاطر ...

عزیزم شما لباس عروس میپوشی میری مجلس ختم؟؟

میگی من ک نمیتونم بخاطر صاحب غم خودمو حبس کنم؟؟؟

یا ن لباس مجلسی جاش جداست و لباس ختم جدا؟؟

پس همه تو خونه با شورت و سوتین بچرخیم چون قرار نیست بخاطر پسر و پدر و برادر خودمونو حبس کنیم

اصلا بحث سر اینکه دوماد هیزه یا هرچی نیست

این خانوم دوست نداره خواهرش جلو شوهرش اینجوری لباس بپوشه ب هر دلیلی

خواهره خودش باید بدونه کراپ جاش اینجا نیست واقعا

عقاید متفاوت نیستش! یا دین داری و طبق دستور دین جلو میری.یا دین نداری و خودتو عقل کل میدونی و کافر ش ...

اگه مسلمون واقعی سعی کن اول کلامتو درست کنی مسلمون واقعی اخلاق و عفت کلام درستی داره اونای که مسلمون نما هستن بحثش جداست ما در جایگاهی نیستیم کسیو قضاوت کنیم شاید همون به ظاهر کافر پیش خدا عزیز تر باش تا منو شما و ادم تلخ زبون هرگز به بهشت نمیره. همش به نماز پوشش نیست زبون خیلی مهم تر و شاد کردن دل دیگران

کلا شاید دوس نداره . حالا خاهره هم اون مدت ک شوهر ایشون هس نپوشه چ اشکال داره واقعا باید همیشه ی حری ...

بنظر خود منم حریم داشتن خوبه مثل این میمونه دوست شما بیاد خونت جلو شوهرت تاپ بپوشه خو ناراحت کنندس

حالا فک کن خواهرش بوده طرف و همیشه هم سفر میرن سه چارتایی و هم داماد چشم پاک بوده تا الان هم خواهره تیشرت و شومیز و استین کوتاه و.. و شلوارک تا زیرزانو هم پوشیده نه خواهره چیزیگفته نه بدش اومده

اگ بددل بود کلا میگفت خودشو بپوشونه آبجیش

نمیدونم نظر شما چیه؟ 

عزیزم شما لباس عروس میپوشی میری مجلس ختم؟؟میگی من ک نمیتونم بخاطر صاحب غم خودمو حبس کنم؟؟؟یا ن لباس ...

خب عزیزم کراپ چه ایرادی داره یه لباس که کوتاه مدلای مختلف داره که یقه هم بستس استینم داره نگفت کراپ تاپ پوشیده که

بعدم اگه اون خواهر بخواد همه به خواسته اون باشن تو خیابون چیکار میکنه پس

کلا جلوی مردی کراپ نمیپوشم حتما یچیزی زوش میندازم خودم معذبم نمیدونم اگر پیش میومد شاید خجالت میکشیدم یکم

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

عقاید متفاوت نیستش! یا دین داری و طبق دستور دین جلو میری.یا دین نداری و خودتو عقل کل میدونی و کافر ش ...

لا اکراه فی الدین

ولی خیلیا مث شما افراطین و فک میکنن هر کی مثل اونا نیست پس مشکلی داره

چه مثال بی ربطی!...

الان خواهرش گفته خودش رو حبس کنه؟

کراپ نپوشه احساس می‌کنه حبس شده؟

بعدش هم اون دختر که اندازه خواهرش از دامادمون شناخت نداره و نمی دونه چه آدمیه دقیقا... 

بهتر نیس روی خودش تمرکز کنه؟ و چیزی که قدرت تغییرش رو داره تغییر بده ؟

نع اینکه بشینه توقع داشته بقیه خودشون رو تغییر بدن