2777
2789
عنوان

چقدر بچه های دهه نود لوسن

98 بازدید | 9 پست

اومد کنار مامانش کلاس هفتمه بزنم بتخته

گفت بپرس ازم بعد مامانش گرفت کتابو چندتا پرسید عالی جواب داد تازه قرانم بود

بعد مامانش گفت بلدی بگیر برو 

بعد برگشت گفت نه من بلد نیستم تو ازم نمیپرسی بغضم کرد تازه 

رفت تو اتاق منم داشتم نماز میخوندم و شاهد قضایا

باباش رد شد از در اتاق یهو دوید پیش مامانه گفت اوه زیر پتو داره گریه میکنه 

اقاااا بخاطر چی گریه اونم سر یچیز الکی اونم دختر نه پسرررررر

من دوستمو از دست دادم،اونم درست جلو چشمام😢

روحیش حساسه 

بعدم عنوان چیز جالبی نبود 

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روحیش حساسه بعدم عنوان چیز جالبی نبود

روحیه حساس؟؟؟؟ همونی که صبح امتحان تیز هوشان میرقصید؟جون من؟

کلا عنوانام خوب نمینویسم

روحیه حساس؟؟؟؟ همونی که صبح امتحان تیز هوشان میرقصید؟جون من؟کلا عنوانام خوب نمینویسم

ربطی نداره ادم میتونه در ظاهر اروم باشه درونش غوغا

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

اره اونم چه ارومی ...

شاید براش مهم نبوده هدفش چیز دیگه ایه 

حالا شما چرا حرص می‌خوری 

شاید براش مهم نبوده هدفش چیز دیگه ایه حالا شما چرا حرص می‌خوری

اره کلا ادم بازیه اهل خوشگذرونی 

خب دارم میگم کسی که اینجوریه دیگه سر یه قرآن گریه کردن دیگه نداره که

بعدم امید اخره اخر میفهمی کل خونوادمون دستشه به فنا بره یعنی ابرو اعتبار و پیشینه و تاریخ وبه کل طایفه رو میده هوا 

اره کلا ادم بازیه اهل خوشگذرونی خب دارم میگم کسی که اینجوریه دیگه سر یه قرآن گریه کردن دیگه نداره که ...

آها داداشته

یعنی چی امید اخره؟ یعنی تا قبل از این چیزی نشده امیدتون به همینه که یه فرجی بشه و اگه چیزی نه ابرو خاندان و طایفتون میره هوا؟!!

نخیر من مهمون بودم فامیله ولی نزدیکه، داداشا من تو باغ نیستن کلا 

والا اینم شده اخرین نوه هم پدری هم مادری بابا شم مثلا تو چشم بقیه کسیه و... زبانزده همه .کل نگاها طرف اینه