2777
2789
عنوان

بعد مادر شدن قدرتتون بیشتر شد تو خانو اده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6966 بازدید | 199 پست
عزیزم دربار پادشاه نیست که با بچه آوردن سوگولی شاه والده سلطان بشین😐

😂😂دقیقا همون حسو داد

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بابا منظورم اصلا این نیست نمیگم اونا بیشتر دوستم داشته باشن منظورم اینه خودم بزرگانه تر میشم اخه جار ...

نه زنی که مردش پشتشه بی بچه با بچه عزیزه 

زنی مثل من که بدبخت ه هزار تا هم بیاره بدبخت ه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم گاهی از رفتارا و .... شون خوشم نمیاد .ولی تصمیم گرفتم جوابشونو بدم . نترسم . بچه هم دارم .ولی اح ...

خب چرا همیشه فقط ما باید به این فکر کنیم رومون توی روشون باز نشه 

اونا خودشون هرکار دلشون میخواد میکنن

من خیلی خانواده شوهرم ازم بهره کشی میکنن

هی میگن فلان کارو بکن 

بعد من مهرطلبم انجام میدم خواسته هاشونو

ولی حس میکنم بچه بیارم میتونم به چپم بگیرمشون

قدرت من زمانی بیشتر شد ک شوهرم مث قبل شل و ماست نبود و پشت من دراومدالان احترام میزارن

شوهر من از پشت منه ‌ولی من خیلی ساده ام و مهرطلب اونا هم ازم سو استفاده میککنن با میل خودم

نه زنی که مردش پشتشه بی بچه با بچه عزیزه زنی مثل من که بدبخت ه هزار تا هم بیاره بدبخت ه

آفرین درسته، ولی دور از جونت بدبخت چیه خودت پشت خودت و بچه هات باش عزیزم محکمم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا همیشه فقط ما باید به این فکر کنیم رومون توی روشون باز نشه اونا خودشون هرکار دلشون میخواد میکن ...

اونا مقصر نیستن بعضیا خیلی راحتن برای کمک خواستن از بقیه شما باید حد و مرز داشته باشی اگه خواستی کمک کنی اگه نخواستی نه بگی

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه زنی که مردش پشتشه بی بچه با بچه عزیزه زنی مثل من که بدبخت ه هزار تا هم بیاره بدبخت ه

ببین کلا عزیز که نمیشیم هیچوقت

مگر کاری کنیم بترسن ازمون باهامون خوب رفتار کنن

مادرشوهر من دخترش آزمون استخدامی داد شغل منو بیاره و قبول نشد تا چند روز با من سرسنگین بود

یا مثلا خیلی رک حرفاشو بهم میگه ولی به جاری هام جرئت نداره 

به این معنی نیست اونا عزیز ترن

ازونا میترسه ولی از منه خنگ نه

خب چرا همیشه فقط ما باید به این فکر کنیم رومون توی روشون باز نشه اونا خودشون هرکار دلشون میخواد میکن ...

حق داری خب .  نه به من نمیگن  . از اول  محدوده و حریمامو مشخص کردم .  واسه همین  . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اونا مقصر نیستن بعضیا خیلی راحتن برای کمک خواستن از بقیه شما باید حد و مرز داشته باشی اگه خواستی کمک ...

اره خیلیییی راحتن و درمقابل من اصلا راحت نیستم و تا جونم بالا نیاد از کسی چیزی نمیخوام

و رابطه مون اینجوری شده که اونا از من همه چی میخوان و من انجام میدم ولی هیچکسی واسه من کاری نمیکنه

اونا عزیزن چون اگه چرت بگن شوهرشون دهنشونو جر میده

نه برادرشوهر من اینجوری نیست 

زنش ولی جواب همه رو میده همونجا 

به جاش شوهر من ازم دفاع میکنه اما خودم وا میدم

بله درست حس کردید..مادرهمسرم یک اصطلاح قدیمی ترکی میگن که مضمونش هست:اول دوتا پسر بیار بعد زبون درازی کن  

حرف بالا خیلی درست نیست ولی درکل بخاطر بچه خیلی ها کوتاه میان و شرایط نرمال تر میشه..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..