2777
2789

هزینش چقدر آب میخوره ؟ تهرانم

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب درمانی کن سه سوته اب میشهالبته خودسر نه

یعنی چی چجوریه توصیح لطفا

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

طب سنتی

یعنی چی 

من دیدم نتیجه گرفتن خب 😶

شاید شکمشون برای نفخ و سردی بوده قشنگم

شکم پهلو فقد با ورزش و رژیم درست میشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding 

بستگی داره خببی آم ای بدن؟قد و وزن؟هدف فقد آب کردن شکمه؟

قدم ۱۶۵ وزن ۵۵ 

بله میخوام شکمم آب بشه البته چربی های اضافه صورت یا همون لپ هم میخوام آب بشه 

کلا صورت لاغر دوس دارم 

چربی سوزی موضعی نداریم ..از بالا تا پایین اب میشه

خب چی کار کنم فقط میخوام شکم آب بشه ... چ ورزشی مناسبه آب کردن چربی فقط ناحیه شکم خوبه ؟