فامیله۸ماهه باهمیم و همه فامیل درجریانن مطمئنم دوسم داره خانوادشم خیلی بهم احترام میزارن ازلحاظ مالیم برام کم نمیزاره اگ هم بگم کات کلی قربون صدقم میره و قبول نمیکنه و ی شهر دیگه کار میکنه۸ماهه واسه خواستگاری اومدن هربار میگه اخر هفته بعدعقبش میندازه با اینکه انگشتر ولباس همه چی واسم خریده همش میگه فعلا مشغله دارم ونمیتونم بیام با اینکه دوسش دارم دیگه خسته شدم از این شرایط نمیدونم همچنان صبوری کنم یا پا رودلم بزارم وکات کنم همش بهم میگه چرا انقد هولی خب هرموقع بیکار شدم میام ولی من دیگه نمیتونم تحمل کنم
دلم میخواد کات کنم ولی چون دوسش دارم همین الانم کلی گریه کردم و چون خانوادش خیلی خوبن میترسم همچین خ ...
قربونت برم اشک نریزززز شاید پسر خوبی باشه یا بد باشه ولی بنظرم ی برگه بزار جلوت و خوبیا و بدیاشو بنویس فکنم اینطوری ب نتیجه بهتری برسی خوشگلم ولی فراموش نکن تو خیلی با ارزش و مهمی و هیچ کسی نمیتونه جای تورو بگیره و قطعا بهترین هم مال توئه
من نفهمیدم این چه جور نامزدیه که هنوز خواستگاری نکرده ؟
پسر عمه ام چند ماه پیش باباش زنگ زد ب بابام خواستگاری کرد و مامانشم ب مامانم و اونا ب همه فامیل گفتن ک خواستگاری کردن و ما باهمیمیم ولی هنوز رسما نیومدن خونمون چون شوهر عمه ام و نامزدم ی شهر دیگه کار میکنن