2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر میخواد هرماه پونصد میلیون درآمدش باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 135 پست

این وسط پول و لول خیلی مهم آدما به تنهایی دیگه خوشگلی رو نمی‌خوان و اینکه وقتی هم لول نباشی خیلی سخته

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پولدار بودی پول دار میومد سمت 

حالا میتونستی زشتم باشی این وسط مشکلی نبود

میخوای شوهرت خیلی پولدار باشه که بینیتو عمل کنی گل؟

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

خوشگلی مهم نیست خانوادات مهمن 

شاید اون مرد تورو انتخاب کنه ولی خانواده اش انتخابت نمیکنن 

و حاضر نیستن هم سطح خودشون ول کنن بخاطر خوشگلی برن یه دختر از یه منطقه معمولی بگیرن

من دیدم دحتری اصلا قیافه نداره چون باباش پولداره بهترین خواستگارا از بهترین مناطق داره حتی از خانواده خودشون بالا تر

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

در ضمن به دستاوردهایی تو زندگی تکیه بزن که یه شبه نتونن به باد برن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

چقدر لوسید که مسخره اش میکنید 

خوبه گفت گارد نگیرید

من خودم به شخصه جز رونالدو ندیدم یه مرد پولدار بره با یه زن بی پول اما خوشگل

به نظرم جای اینکه آرزوهات در شوهر کردن محدود بشه، قشنگتر بود که خودت پیشرفت کنی پولدار شی یا هر چی

منتهی خب شوهر کردن هم یک راهشه

فقط موندم توقع داری چطوری پیش بیاد؟ توی جایی که زندگی میکنی که همه همسطح خودتن

میگی پولدار بالای پونصد میلیون میخوای و زیرش رو متوسط حساب میکنیتو که قطعا از سطح متوسط هم پایین تری ...

چون فک میکنه خیلی خوشگله بعد تاپیک راجع به عمل دماغ زده کسی که زیبایی ذاتی داره به هیچ عملی نیاز نداره 

تازه

به چیزای که دست خود انسان نیست افتخار میکنه 😂

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم