2777
2789
عنوان

دلم یه شوهر میخواد هرماه پونصد میلیون درآمدش باشه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 2545 بازدید | 135 پست

دعا میکنم شوهرم یه روز در آمدش همین باشه 😭 

خسته شدم 

شوهرم کردم درس میخونم الان بدتر باید درس بخونم دانشگاه قبول بشم و گرنه به هیچ جا نمیرسیم با حقوق اون تنها

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

به خدا اخلاق و شخصیت به مرد از پول مهمترع چون اون داشته باشه پولم براش مییاد اما خدا نکنه اخلاق و شخصیت نباشه فقط پول باشه اونوقت زیباییها یک ساله نابود شده است 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درخواست میدم تل برام بفرساز کنکاوی دارم ترک میخورم🤕🤣

برا منم توصیف کن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چقد مطمین حرف میزنین ریختن تو پارکا و کافه های بالاشهر؟به جای اینکه به راه درست بهش هدایت کنین دارین ...

راه درست چیه ؟ مگه گفتم بره بیوفته دنبال پسرا ،گفتم برو تو مناطق بالا شهر   ممکنه یه پسر با اصل و نسب  خوشش بیاد و بیاد پیشنهاد بده ،راه درست اینه که بگم   بی خیال شو؟

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
چقدر لوسید که مسخره اش میکنید خوبه گفت گارد نگیریدمن خودم به شخصه جز رونالدو ندیدم یه مرد پولدار بره ...

رونالدو هم دوست دختر سابقش معروف بود 

یعنی شانسی پیش امده همچین موردی و واقعن جالبه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

پونصد که نه اما من و همسرم باهم درآمدمون خیلی خیلی عالیه از دید بقیه 

اما خب عزیزم آخرش ک چی؟

بخدا منی ک تجربه کردم ی دوره سخت رو دارم بهت میگم بگو اول سلامتی باشه خانوادمون بعد پول 

من پدرشوهرم سرطان گرفت پول میخاستیم چیکار ؟؟ فقط میخاستیم خوب بشه اصلا اون تایم نفهمیدیم پولامون چی داره میشه…

خداروشکر خاست خدا بود و خوب شد پدر همسرم و من همیشه شاکر خدام از این بابت 

چون واقعا زندگی من داشت بهم میریخت

🥰غم دنیارو بیخیال

خدا فرقی بین بنده هاش نمیزاره عزیزمکه مال یکی را قشنگ بچینه مال یکی را زشتهمون هایی هم که تو اون ...

نه خب خوشبختی توی پول نیست به اون طرز فکریه که داریم حرفم توی پست قبلی اینه که خیلی خوب شده که دختره از فقر نجات پیدا کرده ممکنه هزار جور مشکل دیگه داشته باشه که تو ظاهر مشخص نیست