2777
2789
عنوان

منو شوهر سابق

362 بازدید | 40 پست

خواهش میکنم دعوا نکنین خودم از این قضیه خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم اصلن 

ما یه بچه داریم  ک پیش پدرشه الان ۳ ۴ سالی هس طلاق گرفتیم و ایشون از پارسال دوباره اومدن سمتم هی پیام زنگ اشتباه کردم و فلان بیا برگردیم دیگ نمیزارم کسی دخالت کنه خوشبختت میکنم و این حرفا منم بخاطر بچم قبول کردم گفتم شاید درست شده چون خیلی گریه میکنه 😔😔😔این وسط دعواهایی داریم ولی خودش میگ الان عصبیم از هم دوریم رفتیم خونمون درست میشه خلاصه پسرم میره کلاس اول من ۳ ساله ندیدمش خانوادش نمیدن بچه رو هم یاد دادن منو دیدنی کلا فرار میکنه پریشب من زنگ زدم مدیر مدرسه گفتم بیام ببینم گف باید از باباش اجازه بگیرم من به اونم بالای ۳۰ بار زنگ زدم پیام دادم جواب نداد ک نداد صب زود پی داد گف بری مدرسه رو خراب میکنم سرشون 

من گوش ندادم رفتم پسرم فرار میکرد ولی بزور نگهش داشته بودم بعدش خالم زنگ زد به شوهر سابقم گف این گریه میکنه و این حرفا باز پیام داد گف برو مدرسه میگم مدیر بزاره نمیدونس ک خودم رفتم بقیشو هم میگم الان 

تلگرام شوهرم دست منه 

دیدم داداشش پیام داده تو گزاشتی انتر بره مدرسه منم از زبون شوهر گفتم آره من گزاشتم زنگ میزدن میگفتن گریه میکنه اونم گف گوه خورده گریه میکنه بچه میدونس نمیرف بچه دو هوایی میشه منم گفتم زندگی خودمه به خودم ربط داره 

شوهر سابق هم زنگ زد دعوا کرد باهام گف چرا جواب دادی و این حرفا بلاکم کرد 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برگشتنت که خریت

اما واسه بچه شکایت کن خب

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

من نفهمیذم مگه نمیگی برگشتی پیش همسرت.. پس کی نمیزاره بچتو ببینی!؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷