2821
2789
عنوان

عقد خواهرشوهر

229 بازدید | 24 پست

سلام خانمای عزیز میشه راهنمایی کنید یکم طولانی میشه پیشاپیش ممنون از راهنمایتون

چند روز دیگه عقد خواهرشوهرمه 2 روز مونده به عقدش به همسرم زنگ زده مادرهمسرم که بیاین تالار عقده،در صورتی که اصلا به همسرم نگفتن خواستگار داره بله برونش هیچی ما نمیدونستیم دعوت نکردن همه فامیل بودن جز ما،یعنی سر ازدواج ماهم به همسرم کمکی نکردن حتی اون موقع قول داده بودن برامون عروسی بگیرن بعد زدن زیرش ما بدون عروسی رفتیم سرخونه زندگیمون و... الان برای دخترشون جشن عقد تو تالارگرفتن و2روز مونده دعوت کردن اونم به همسرم گفتن، البته اینم بگم بدون یا نبودن یعنی رفتن یا نرفتن همسرم براشون اصلا مهم نیست، میخواستم از شما خانمای عزیز بپرسم شما بودین میرفتین وچه واکنشی داشتین؟ ؟؟؟ ممنون از راهنمایی هاتون پیشاپیش

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه اذیتی از رفتارشون نرو . اگرم اعتراض کردن شمام گلایه کنید . بگید براتون عروسی نگرفتن . بگید به شما خبر ندادن خاستگاری و بله برون رو . بگید دو روز قبل عقد زنگ زدن گفتن 

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

نمیرفتم و قطع رابطه کلا بعدا هم دامادشون رو میدیدم از اخلاقای خوبشون میگفتم تا بشناستشون

داماد هم از آشناهای دورشونه😔

زنگ بزن به خوانواده دامادش و همه چیز رو بگو

داماد آشنای دورشونه فکر میکنم مثل خودشون باشه یعنی اصلا باور نکنن😢😔

نه مگه ادم مجبوره موقعی ادم حسابش نکردن خانوادش حالا که رسیده به عقد یه نعارف زدن پاشم برم اگه براخو ...

درسته حرفتون🌹

بنظرتون همسرم چی بگه بهشون؟

همسرت باید بی تفاوت نباشه ،کاش میرفت عقد رو بهم میزد آبرو برا مادرش نمیزاشت ،میگفت برا من که پسرم خرج نکردی  برا داماد هزینه میکنی تازه مثل مهمون غریبه منو دعوت میکنی

همسرت باید بی تفاوت نباشه ،کاش میرفت عقد رو بهم میزد آبرو برا مادرش نمیزاشت ،میگفت برا من که پسرم خر ...

متاسفانه داماد از آشناهای دورشون هست باورنمیکنن تازه اونا فکر میکنن مشکل از ما بوده😔😢

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز