2777
2789
عنوان

منو شوهر سابق

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 40 پست
بله دیگ با عقد ولی الان ک نرفتم هنوز نمیزاره بچمو ببینم یا بیاد پیشم میگ دو هوایی میشه

با این خانواده شوهر اذیت نمیشی برگردی ؟

شوهرت انگار بچه ننه است اینقدر که برادرش به خودش اجازه داده پیام بده و پشت تو بد بگه 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
با این خانواده شوهر اذیت نمیشی برگردی ؟شوهرت انگار بچه ننه است اینقدر که برادرش به خودش اجازه داده پ ...

نمیدونم تو دو راهی بدی گیر کردم خودش میگ بریم سر خونه زندگیمون نمیزارم کسی دخالت کنه 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم تو دو راهی بدی گیر کردم خودش میگ بریم سر خونه زندگیمون نمیزارم کسی دخالت کنه 😔😔

باور نکن 

بگو من عوض شدنی نمی‌بینم 

من هر چقدر شوهر بچه ننه دیدم ولی دیگه اجازه نمیدن که برادرشون دخالت کنه تو روابطش 

بگو خودتو ثابت کن 

بچه اصلا دوگانه و فلان هم نمیشه 

همه بچه های طلاق هم مادرشون میبینن هم پدرشون 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
باور نکن بگو من عوض شدنی نمی‌بینم من هر چقدر شوهر بچه ننه دیدم ولی دیگه اجازه نمیدن که برادرشون دخال ...

همینارو میگم بهش بچه به پدر نیاز داشته باشه به مادر هم نیاز دارع ولی کو گوش شنوا 

باور نکن بگو من عوض شدنی نمی‌بینم من هر چقدر شوهر بچه ننه دیدم ولی دیگه اجازه نمیدن که برادرشون دخال ...

برادرش کارش از دخالت هم گذشته بود حتی کتکم زده بود 😭😭

همینارو میگم بهش بچه به پدر نیاز داشته باشه به مادر هم نیاز دارع ولی کو گوش شنوا

حتما اگه عقد هم کردی مهریه و حق حقوق تو بگیری 

بدون مهریه عقد نکنی.

و اینکه شما کلی فرصت ازدواج برات پیش میاد 

بنظرم قانونی اقدام کن که اجازه بدن بهت بچه تو ببینی هفته ای یکبار و باهاش عقد نکن اگه اینقدر بچه ننه است 

برادرش کارش از دخالت هم گذشته بود حتی کتکم زده بود 😭😭

اینا همه بخاطر شوهر های بچه ننه است 

خدا لعنتش کنه 

حتما اگه عقد هم کردی مهریه و حق حقوق تو بگیری بدون مهریه عقد نکنی.و اینکه شما کلی فرصت ازدواج برات پ ...

بچم الان ۷ سالشه یجور یادش دادن منو دیدنی فرار میکنه 

صد درصد برم دادگاه میخوان بگن بچه خودش بگ میخواد بره یا ن اونم بگ نه 

بچم الان ۷ سالشه یجور یادش دادن منو دیدنی فرار میکنه صد درصد برم دادگاه میخوان بگن بچه خودش بگ میخوا ...

بگو من مادرم حداقل هفته ای یک بار باید بچه مو ببینم 

بعدم به قاضی بگو من با روانش کودک میرم جلو که بچم آسیب نبینه 

بگو خانواده شوهرم یادش دادن.

ما یه مورد اینجوری داشتیم قاضی نامه داده بود که هفته ای یک بار باید بچه رو ببینه مادره

بگو من مادرم حداقل هفته ای یک بار باید بچه مو ببینم بعدم به قاضی بگو من با روانش کودک میرم جلو که بچ ...

فک کنم در صورتی قبوله ک بچه بگه میخوام برم ولی واسه من نمیاد ۱۰۰ درصد