2777
2789

یا خوشگلا شانس ندارن؟😂

من خیلی خوشگلم دارم حرفه یاد میگیرم که پول دربیارم ولی یه خانواده ضعیف دارم 

دلم نمیخواد بعدها بچم مث خودم شه میخوام یه بابایی رو انتخاب کنم واسش که سرشو بگیره بالا بگه اون بابای منه

نمیگم حتما خیلللییی خرپول باشه ولی درحدی باشه که بچم اذیت نشه

من نمیتونم الان ب فکر خودم باشم چون چند سال بعد مادر میشم باید ب فکر اون بچه باشم بخاطر همین ی مرد باشخصیت و با اخلاق و ثروتمند (درحد متوسط) انتخاب کنم

ولی خودم فقیرم 

بنظرتون ممکنه اصلا همچین چیزی؟ بعد اصلا ادم کار کردن نیستم دارم یچیزایی یاد میگیرم ک بتونم تا وقتی محردم خرجمو دربیارم ولی اصلا دلم نمیخواد بعد ازدواج مجبور شم برم سرکار بچمو این و اون بزرگ کنن

کلا میخوام تو رفاه باشم بعد ازدواج

🩵🦋

میتونی یکی از ملاکهاتو این قرار بدی تو ازدواج.

ولی آیا به اینم فکر کردی که باوجود این ملاک چند تا از خواستگار های خوبتو که بقیه شرایطشون بیشتر بهت میخورده رو از دست میدی؟ 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی یکی از ملاکهاتو این قرار بدی تو ازدواج.ولی آیا به اینم فکر کردی که باوجود این ملاک چند تا از ...

هیچکدوم از خواستگارم یا بهتره بگم هیچکدوم از مردا ب زیبایی من نمیرسن

از لحاظ ظاهری ازم پایین ترن دیگه نمیخوام از لحاظ مالی ام ازم پایینتر باشن

🩵🦋

عزیزم خیلی از مردا هستن هرماه ۴۰۰_۵۰۰ میلیون درآمدشونهمن همچین شوهری منظورمه

اگه پدرت ماهی پنجاه میلیون بهت پول تو جیبی میده 

انتظار خواستگاری که ماهی پونصد میلیون  درآمدش باشه

منطقی است

هیچکدوم از خواستگارم یا بهتره بگم هیچکدوم از مردا ب زیبایی من نمیرسناز لحاظ ظاهری ازم پایین ترن دیگه ...

اخلاقی، و...

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

اگه پدرت ماهی پنجاه میلیون بهت پول تو جیبی میده انتظار خواستگاری که ماهی پونصد میلیون درآمدش باشهمن ...

چه ربطی داره؟ پدرم اگه داشت میداد ولی وقتی نداره بزور بگم بده؟ 

🩵🦋

چه ربطی داره؟ پدرم اگه داشت میداد ولی وقتی نداره بزور بگم بده؟

اگه تو ایران دنبال خواستگاری بدون

شرایط اقتصادی برای پدرت و خواستگار مثل هم است

اگه کار کردن و پول درآوردن راحت بود

فکر نکنم پدر شما هم از پول بدش می اومد 

همه مثل همیم  

تورم 

گرونی 

تعدیل نیرو 

مالیات 

مردم نمی تونن دزدی کنن که