2777
2789
خوب اینم اصلا نیم درصدم ازم سود نگرفت اب شده گفت یک تا دودرصد سود میکشه

نه کدون شهری؟ 

من یه طلا فروشی میشناسم ابشده رو با صفر درصد میده فقط به قیمت تابلو 

اینجوری پول زیاد یک درصد نیم درصدشم زیاده 

بعدشم فروختنی حدود ۳۰۰ زیر قیمت تابلو برمیدارن ازت طلای زینتی رو اما ابشده به نرخ تابلو میخرن ازت

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای کامنت شمارو قبلا خوندمچقد از دستت حرص خوردم 😁😁😁 من رو ۶۸۰۰ و ۶۶۰۰ چندتیکه طلا خریدممنتها این ...

اره خیلی اشتباه کردم

بخاطر ماشین خریدن هی صبر کردم ماشینم نخریدم

الانم 70 پول وام دارم اگر اونموقع میخریدم دوبرابر شده بود

خودم راضیم دست دو یا شکسته بردارمشوهرم میگه نه خوب نیس کمتر بردار نو بردارتابحال دست دوم نخریدیم اصل ...

طلای نو و دست دو بعضی وقتا اصلا تفاوتی نداره، یعنی بگردی یه طلاهایی پیدا میکنی دست دو که با نو مو نمیزنه. اصلا با اجرت بالا برندار که توی هر قیمتی ضرره

اینا دزد اشناهستن وگرنه منه غریبه چمیدونم طلاهای تو الان کجاس

آره آفرین . من انقد طلا زیاد داشتم که باهاش خونه هم خریدم حتی😁😁 خونم گرون شده  ها

ولی ماشین نه

اشتباه کردم دقیقا مثل تو. برای ماشین نباید طلا

میفروختیم .

خودم راضیم دست دو یا شکسته بردارمشوهرم میگه نه خوب نیس کمتر بردار نو بردارتابحال دست دوم نخریدیم اصل ...

همسر منم حساسه همش میگه نوبردار ولی برای سرمایه گذاری و پس انداز واقعا طلای نو به صرفه نیست مگه طولانی مدت بالای ۳تا۵ سال

باور میکنی پول توحسابمهولی دلم نمیاد تواین رنج قیمت خرید بزنمشوهرم میگه نو بردار براهمین خرید نمیکنم ...

قیمت انس خیلی تاثیر نداره توگرون شدن طلا در ایران قیمت دلار هست که بیشترین تاثیرو میزاره رو قیمت طلا چون طلا با دلار محاسبه میشه ، ایران هست که قیمت دلار بالا پایین میشه وگرنه جهانی قیمت دلار ثابت هست ،خیلی خیلی کم اختلاف بندازه نسبت به واحدپول کشورشون . در واقع قیمت دلار  بالا پایین نمیشه ارزش واحد پول اون کشور بالا پایین میشه هرچی ارزش پول اون کشور کمتر بشه دلار قیمتش بیشتر میشه برا همون کشور  مثل ایران مثلا الان صده ده هزار تومن بدی یه دلار میتونی بخری اگه ارزش ریال یا همون تومان  بیاد پایین باید صدودوازده هزار تومن بدی یک دلار بخری . 

به من پنجاه هزارتومن بالای تابلو داد اهوازم

خیلی دوری 🥲اینی که میگفتم میانه بود

اما بازم ابشده اگه بگیری به نفعته بنظرم حتی با یک درصد چون پنجاه تومن بالای تابلو میشه نیم درصد

یک درصد میشه ۱۰۰ تومن زباد فرقی نمیکنه اما موقع فروشت خیلی فرق میکنه

حالا باز از اون فروشنده هم بپرس ببین چی میگه برای سرمایه‌گذاری 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋
برادربزرگمی ممنونتم هستم که راهنمایی کردی خداخیرت بدهبه نظرتون طلا بالا میره یاپایین

خواهش آبجی گلم  لطف دارید، بستگی به اوضاع سیاسی کشور داره  توافق و تحریمهای جهانی ،  طلا همیشه طلا هست ارزش ذاتی خودشو هیچ وقت از دست نمیده.