2777
2789
من ماشینمو فروختم شوهرم گفت بزار سپرده یکساله من گفتم خرید طلا بزنم دعاکن دچار ضررنشم

آره میدونم گفته بودی پول ماشینه خوب کردی❤️

منم اگه این ۲۵۰ تومن زودتر دستم اومده بود

تو همون ۷تومن خرید میکردم.

الان طلای نو بردارم گرمش خیلی کمتر میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میدونم گفته بودی پول ماشینه خوب کردی❤️منم اگه این ۲۵۰ تومن زودتر دستم اومده بودتو همون ۷تومن خری ...

من پارسال بخاطر همین ماشین لعنتی برج ۲ طلا فروختم ریختم به حساب شرکت سایپا گرمی۳میلیون ۴۰۰ الان اگه طلاهامو داشتم  کم کم نزدیک۲میلیارد طلا بود برام😭

ولله هنوز طلاهارو تحویل نگرفتم فعلا یه پنجاه میلیون بیعانه دادم کهفردا برم بانک جابجاکنم بزاشاما اد ...

احتمالا فردا قیمت بالاتر میره ، قیمت دیگه هرچی شد شما طلاتو تحویل بگیر  اصلا هم قبول نکن گرونتر شده یا ارزونتر اگه گفت مثلا قیمت بیشتر شده بگو اگه ارزونتر میشد تو کمتر حساب میکردی؟ درکل همون وزنی که بهت گفتم ازش تحویل بگیر هفتادو دوگرم و هفتصدو بیست سوت  دقت کن اخرش هفتصدوبیست سوت هست، نه هفتادو دوگرمو هفتاد سوت، 

72/720 این درسته

۷۲/۰۷ این اشتباهه 

طلای تحویلی تو نزدیک هفتادوسه گرم هست  سه میلیون دیگه بدی میشه هفتادوسه گرم

۷۲/۰۷ میشه هفتصدو نودو دومیلیونو هفتصدو هفتاد هزار

اینو حواست باشه

بعدشم ببین آشعال داخلش نباشه مثل النگوی پروفیل تو خالی که کف صابون اینا میره داخلش وزن طلا رو میبره بالا 

یکی هم اینکه ببین نگین اتمی نداشته باشه یعنی طلای نگین دار نباشه 

من پارسال بخاطر همین ماشین لعنتی برج ۲ طلا فروختم ریختم به حساب شرکت سایپا گرمی۳میلیون ۴۰۰ الان اگه ...

دقیقا سر منم اومده...ناراحت شدم درکت میکنم

منم پارسال رو ۳۵۰۰ طلا فروختم برای ماشینم

ماشین کمی رفته بالا ولی طلا۴برابر شد😮‍💨😮‍💨😮‍💨

من ماشینمو دارم.

احتمالا فردا قیمت بالاتر میره ، قیمت دیگه هرچی شد شما طلاتو تحویل بگیر اصلا هم قبول نکن گرونتر شده ...

دورت بگردم که اینقدر دقیق توضیح دادی   نه گذاشت تو اسید جلوم  داشت میشست بعد یه مقدارشونم طلا سوخته بدون جرم  هستن فردا یه تخفیفی ازش میگیرم  چون گفت باشه 

دست گلت درد نکنه  حواسم هست قربونت

دقیقا سر منم اومده...ناراحت شدم درکت میکنممنم پارسال رو ۳۵۰۰ طلا فروختم برای ماشینمماشین کمی رفته با ...

شرکت سایپا گولم زد قراربود ماشین برج۸تحویلم بدن پارسال اما امسال برج۶ تحویل دادن خدا خیرشون نده همش ضررشد برام

باور میکنی پول توحسابمهولی دلم نمیاد تواین رنج قیمت خرید بزنمشوهرم میگه نو بردار براهمین خرید نمیکنم ...

منم مثل شمام

خرید زدی خبر بده

وامم اژ وقتی طلا6 تومن بود حسابم مونده امتیاز وام بگیرم کاش طلا میگرفتم همونموقع

شرکت سایپا گولم زد قراربود ماشین برج۸تحویلم بدن پارسال اما امسال برج۶ تحویل دادن خدا خیرشون نده همش ...

نه سایپا. همشون همینن

اصلا فروختن طلا برای ماشین ضرره

فردا رفتی قشنگ طلاهاتو چک کن .

ببری خونه دیگه گردن نمیگیرن ها.

خونه هم آوردی جای امن قایمشون کن

به فک و فامیلم نگو ماشین فروختی طلاخریدی

دزد زیاد شده حتی تو دوست و آشنا.. احتیاط کن