2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل شمامخرید زدی خبر بدهوامم اژ وقتی طلا6 تومن بود حسابم مونده امتیاز وام بگیرم کاش طلا میگرفتم ...

وای کامنت شمارو قبلا خوندم

چقد از دستت حرص خوردم 😁😁😁 

من رو ۶۸۰۰ و ۶۶۰۰ چندتیکه طلا خریدم

منتها این پولم دیر به دستم رسید وگرنه بازم رو ۷تومن میخریدم ، شانس من انقد طلا کشید بالا

خیلی اشتباه کردی هروقت میگی من حرص میخورم🤕

امتیاز وام چیه ، مردم وام میگیرن سریع طلا میخرن

تو برعکس عمل کردی😮‍💨

نه سایپا. همشون همینناصلا فروختن طلا برای ماشین ضررهفردا رفتی قشنگ طلاهاتو چک کن .ببری خونه دیگه گرد ...

اره حواسم هست  نه به کسی نمیگم 

دخترخاله شوهرم خیلییییییی طلا داشت خودش ودختراش طلاهاشوگذاشته بود تو کمد شب دزد با کلاشیف میاد توخونشون ایناهم خواب بودن کل طلاهارو بی سرصدا جمع میکنه میبره فیلمش هست دوربین دلشتن بانقاب ووووو هرکی بوده دقیقامیدونسته طلاها کجا جاسازی شدن اما طلاها رفت که رفت چندساله

اره حواسم هست نه به کسی نمیگم دخترخاله شوهرم خیلییییییی طلا داشت خودش ودختراش طلاهاشوگذاشته بود تو ...

زن عموی منم حدود ۱ کیلو طلا داشت

خودش و دخترش همیشه بهشون آویزوون بود

یه شب از عروسی اومد مثل همیشه انداختشون تو صندوقچه ی طلاش، دزد اومد همرو با جاش برد

الان چندین ساله پیدا نشده . به هیشکی نگو خریدی

زن عموی منم حدود ۱ کیلو طلا داشتخودش و دخترش همیشه بهشون آویزوون بودیه شب از عروسی اومد مثل همیشه ان ...

اینا دزد اشناهستن وگرنه منه غریبه چمیدونم طلاهای تو الان کجاس