2777
2789
عنوان

بچه ها لپتاب تا سی تومن چی خوبه

67 بازدید | 14 پست

مدل خاصی مد نظرتون هست تو این رنج قیمت

من برای یه سری کارای روزانه میخام سنگینم نیس کارام گرافیست یا گیمرم نیستم چی پیشنهاد میدین

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لنوو گرفتم همین سه دو ماه پیش راضیم.۲۸ گرفتم مدلش هم بخوای میپرسم

ببین من از مدل لپتاپ اصن سردرنمیارم

ینی میرم تو مغازه فقط میگم ی لپتاب تا حدود ۳۰ تومن

تو لحظه خرید مدل خاصی مد نظرت بود یا ب پیشنهاد فروشنده اینو خرید

بعد شارژرش اینا همه تو پکش هس؟

DELL دارم خوبه

کی گرفتی عزیزم ..چند

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

ببین من از مدل لپتاپ اصن سردرنمیارمینی میرم تو مغازه فقط میگم ی لپتاب تا حدود ۳۰ تومنتو لحظه خرید مد ...

من برام به روز بودن و آپدیت بودن و نقره ای بودن و سبک بودن مهم بود .  از ی مهندس آشنا لنوو رو گرفتم 

واقعیتش لپ تاپ قبلیم  ایسوز بود به دلایلی عوض کروم ولی اولش اصلا این لنوو رو دوست نداشتم(پولم نرسید دوباره ایسوز بخرم) . ولی کم کم دیدم لپ تاپ خوبیه . این سیستم به روز بودنه خیلی مهمه

من برام به روز بودن و آپدیت بودن و نقره ای بودن و سبک بودن مهم بود . از ی مهندس آشنا لنوو رو گرفتم ...

درسته مرسی که گفتی 

چند اینچه؟

منم دلم میخاد سبکو راحت باشه اصلنم نمیخام بزرگ باشه واقعا

پارسال گرفتم ۲۷ عزیزم

مبارکت باشه..من سال نود اینا برای تاب دارم و سالمه ..بنظرت الان چند می‌خرند ازم ؟؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar