شده برگشته گفته زنش گذاشته دهنش 😐 حیف حیف این دست که نمک نداره و بی زبونی من دوهفته مادر شوهرم تصادف کرده بود خونه من شستم پختم گذاشتم جلوشون حرف زدن لال شدم بی احترامی کرده لال شدم فقط و فقط واگذارشون به خدا
باردار نیستم تیکر ان شاالله خونه خریدنم هست و ان شالله باردار بشم به دعای شما نی نی سایتی ها خیلی اعتقاد دارم دعا کنید تا خرداد هر دوش برام تیک بخوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره منم همینطور شد به دلایلی به همسرم گفته بودن تو قلادتو دادی دست زنت😳 و اینکه تو زن ذلیلی حالا ببین همین زن چیکارت میکنه 💔این میخواد پای مارو از خونت ببره 💔
فقط هم بخاطر اینکه همسرم بعد ۳ سال یکبار درست حسابی از من دفاع کرد💔🫠🤌
این جوابو بسپر به شوهرت که بهش بگه دهنشو ببنده ببخشید مگه شوهر شما بی عقله که شما بخوای پرش کنی بدم میاد از اینجور ادما که ظایع میشن میندازن گردن یکی دیگه
ولی تازگیا با خودم میگم بذار بگن زنش یادش داده،به شوهرم هم یاد میدم
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست