2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا یه قوطیش تو خونه ی ما بود استفاده نشده، برداشتم انداختم اشغال گفتم شانس نداریم یهو دیدی بچه مچه ...

من حتي اين چيزا رو ب راحتي توي زباله نمينذازم

و نبايد هم انداخت بايد تحويل ايستگاههاي بازيافت بدين همراه با قرص داروهاي ديگه يا توي اب حل كنيد بريزيد توي خاك گلدون خالي يا گوشه باغچه 

چون ممكنه افرادي ك از زباله ها چيزي ميخورن يا موش و گربه ها هم بخورن 

البته ك شما گذشت ازتون برا بقيه نوشتم ك موقع دور ريختن دارو هاي تاريخ گذشته يا اينطوري حواسشون باشه

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

ما اورژانس که بودیم هر روز بیمار خودکشی داشتیم،تقریبا همشون نمیخواستن بمیرن ولی یه مورد بود که اون و ...

یکی آوردن دو بسته قرص مولتی ویتامین خورده بود.یعنی کازش همبن بود قرص میخورد.بچه های ۱۱۵ آوردن.یکی از این بچه های ۱۱۵ گفت بهش گفتم خانوم با چارتا قرص ویتامین نمی میرب.خواستی بکشی خودتو بسوزون تمام....دفعه بعد خودسوزی کرده لود ۸۰ درصد سوختگی داشت.و بشدت پشیمون بود

چرا زود اینتوبه شد😳این جور مریضا اولش که میان بشدت خوشحال سرخوش پر حرف و اوکی هستن.یهو اعت لول میدن

کی گفته اینو؟ که اولش خوشحال و پرحرفن؟! 

کجا گفتم زود اینتوبه شد؟! گفتم افت هوشیاری که داد 

حدودا بعد یک ساعت 

جوجه پرستار

یکی آوردن دو بسته قرص مولتی ویتامین خورده بود.یعنی کازش همبن بود قرص میخورد.بچه های ۱۱۵ آوردن.یکی از ...

چه حرف گوش کن 😐😐یعنی نمیدونست با ویتامین چیزیش نمیشه؟؟زنده موند ؟؟

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
کی گفته اینو؟ که اولش خوشحال و پرحرفن؟! کجا گفتم زود اینتوبه شد؟! گفتم افت هوشیاری که داد حدودا بعد ...

عزمزمه من خودم ۱۵ ساله پرستارم و خیلی خیلی زیاد دیدم.اولش کا میان یه حس سرخوشی دارن.پر حرفن.ولی بعدش کم کم لول هوشیاری میاد پایین.

به سلامتی💓 منم می‌خوام شروع کنم طرحمو استرس دارم 😁🤦🏻‍♀️💔

اخی به سلامتی ... اصلا نترس فقط ترالی و cpr تنظیم قطره و تداخل دارو و انتی بیوتیک رو خوب یاد بگیر بعد که بخشت مشخص شد تخصصی اون بخش رو مطالعه کن تو اینستا هم خیلی آموزش رگ گیری هست که هر رگ رو چجوری بگیری اونام ببین 

جوجه پرستار

عزمزمه من خودم ۱۵ ساله پرستارم و خیلی خیلی زیاد دیدم.اولش کا میان یه حس سرخوشی دارن.پر حرفن.ولی بعدش ...

من ندیدم قرص برنجامون اینجوری باشن 

اولش درسته هوشیار میان ولی سرخوش نیستن اتفاقا مودشون به شدت پایینه به خاطر افسردگی و اقدام به خودکشی 🤷‍♀️

جوجه پرستار

ظهر ها از مدرسه خسته و کوفته میام

پسرها نمی گذارند بخوابم بعد اینکه خواب من رو پروندن خودشون می گیرن تا عصر می خوابن 

همه اش درگیر درس پسرم هستم 

کلاس زبانش 

غذا چی بگذارم و...

شب هم برنامه همسرم...

تا دیر وقت هم کار می کنه 

بعضی وقت ها منم دوست دارم بمیرم تمام زندگیم رو دویدم و تلاش کردم و می کنم، نه استراحتی نه مهمونی نه هیچی 

همه اش تو شهر غریب تنها با کار خونه، بچه ها و مدرسه 

یک لحظه منم دلم خواست بمیرم

کاربری سوم( لطفا درخواست دوستی و مشاوره نفرمایید چون برای گذراندن اوقات فراغت میام)