2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بعضی بیمارستان ها مریض میاد با پای خودش چیه دفعه یه چیز تو دستش میزنم وبعدم ایست میکنه؟؟

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

من شنیدم گازش هم ممکنه کشنده باشه ومسموم کننده

چندسال پیش مقاله خوندم راجبش که تمام ارگانهای بدن یکی یکی جلوی فردخودکشی کننده نابودمیشه وهیچکس هیچ کاری ازدستش برنمیادواون پشیمون وداغون التماس میکنه واماهیچ فریادرسی نداره

اها تاحالا درمورد بیماری مورفه ا شنیدین من جواب بیوپسی امد مورفه ا دارم خطرناکه؟؟دکترم هیچ توضیح ندا ...

بیماری پوستی مورفه ا؟ متاسفانه درمان دائمی نداره مگه از همون داروها و کورتیکواستروئید ها استفاده کنین که بدتر نشن تزریق ژل هم شنیدم برای فرورفتگی ها

جوجه پرستار

بیماری پوستی مورفه ا؟ متاسفانه درمان دائمی نداره مگه از همون داروها و کورتیکواستروئید ها استفاده کنی ...

اره بیماری پوستی من  فوری رفته نیس من مدل لک هس جای تو دید هم نیس بیشتز دنبال اینم خطزی نداشته باشه رو اعصاب روانم اثر نذازه و بیشتر نشه الان کنار سینه ام و  تو پهلو زده

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

قرص برنج چند دقیقه بعد از حل شدن تو معده اثر میکنه و هیچ کاریش نمیشه کرد . زمان دبیرستان دختر عموی یکی از همکلاسیهام میخواسته خودکشی کنه ، دو تا بطری جوهر نمک می‌خره ، اولی رو که میخوره پشیمون میشه ، زنگ میزنه آژانس میاد میره اورژانس بیمارستان و معدش رو شستشو میدن و با پای خودش میاد خونه !!!!