2777
2789
عنوان

مامانم گاز میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 25 پست
دوستانه بهشون بگو

قبلا گفتم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

عزیزم ابراز عشقشو اینجوری بروز میده بگو مادر جون ارومتر واقعا درد داره بدنم کبود میشه ردش میمونه زشت ...

اره واقعا کل بدنم جای زخمه چون در میریم چنگم میزنه واقعا نمیشه بشینی یه نفر گازت بگیره خب درد داره گرچه واقعا دوسش دارم ولی خب گنله دارم😂🥺

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل مامانتم 😥

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

اره واقعا کل بدنم جای زخمه چون در میریم چنگم میزنه واقعا نمیشه بشینی یه نفر گازت بگیره خب درد داره گ ...

خوب تو همون ابرازعلاقهاو خندها بهش بگو جاشو نشون بده بگو مهربونه تر این کارو انجام بده عشق من😂😂

مال منم همینطوره چون خیلی لپ دارم یه بارم سیاه شد آبروم تا یه هفته همه جا رفت😂😂😂😶

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
وایییی واقعا سخته الان متاهلی؟

الان که بله ۳۷ سالمه دیگه ،مامانم ی زن وسواسیه تنبل بود که هم دوست داشت هیچ کاری نکنه هم همه ی کارا اونجور ک دلش میخاد انجام بشه ، منم بچه بودم مثلا جارو زورم نمیرسید بلند کنم تمیز جارو بزنم یا لباسای سنگین  رو نمیتونستم تمیز بشورم میومد چک میکرد بعد میفتاد ب جونم😂

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝