2777
2789
عنوان

از من می‌شنوی قرار نیست

219 بازدید | 28 پست

قرار نیست هر رابطه‌ای به ازدواج ختم بشه اما وقتت رو با رابطه‌ای که هیچ شانس ازدواجی توش نیست هدر نده!!!

رابطه‌ای رو که خودت می‌دونی ته نداره شروع نکن تو نه وقتت رو از سر راه آوردی نه احساست رو.

با کسی آشنا شو که بتونی کنارش بسازی، رشد کنی و اگه قرار شد یه روزی بچه‌دار بشی پدر یا مادر خوبی برای فرزندت باشه.

اگه همچین آدمی پیدا کردی، بدون رابطه باهاش ارزش سختی کشیدن و بگو مگو کردن داره وگرنه فقط داری اعصاب و آرامشت و پای هیچ و پوچ هدر میدی!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهوم کاملا درسته

شده یه وقتا موقع یه دورهمی خانوادگی تصمیم بگیری تلویزیون رو خاموش کنی و بعدش بگی به به! چه سکوتی کاش زودتر خاموشش میکردم!  حضور یه سری آدما توی زندگیمون هم همینه بهشون عادت کردیم به اون صدا، به اون فضا، و باهاشون سازگار شدیم. فقط با حذف کردنشونه که متوجه آرامش بعدش میشیم خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست ک بعضیا رو باید بذاری برن و اگه نرفتن و اگ فهمیدی مناسب تایپ روحی ات نیستن حذف کنی !!گاهی وقتا باید از دست بدی تا به آرامش برسی

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

شده یه وقتا موقع یه دورهمی خانوادگی تصمیم بگیری تلویزیون رو خاموش کنی و بعدش بگی به به! چه سکوتی کاش ...

احسنت کاملا درسته

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

دقیقا

رفتن و دل کندن از آدمایی که دوسشون داریم سخته تلخه اما‌ لازمه و لازمههه ک با رفتنشون ما تبدیل شیم به آدمی ک وابستگی عجیب و غریبی نداره و لازمه!! که تبدیل شیم به آدمی که برای موندن آدما تو زندگیش اصرار نمیکنه، منت نمیکشه لازمه تبدیل شیم به آدمی که هر رفتاری و هر کسی نمیتونه قلبشو بشکنه و ناراحتش کنه و لازمهه!!!! تبدیل شیم به آدمی که حد و مرزی برای روابط و صمیمیتش تعیین میکنه‌ لازمه تبدیل شیم به آدمی که هدف‌هاش و رویاهاش رو دنبال میکنه 

لازمه تبدیل شیم به آدمی که یاد میگیره قوی باشه و تیکه های شکسته شو محکم کنار هم بزاره و از اول شروع کنه پس قرار ها نیست و قرار ها باشیم و لازم ها رو باید یااد بگیرم فوق ضرور هستن این ها برای آرامش ها

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

احسنت کاملا درسته

زنده باد مهربون احسنت ها هم ب خودت و درکت بین ۲۷ نوع احساس خب حس غم با ۱۲۰ ساعت هس ماندگارترین حس در بدن انسان ولی شادی فقط ۳۶ ساعت عمر داره ای داد هوار اینجاا ببین  میزان ماندگاری احساس خب ب ترتیب میگم 

غم ۱۲۰ ساعت و  نفرت ۶۰ ساعت و شادی ۳۶ ساعت درماندگیو  امید، اضطراب و ناامیدی و خشنودی ۲۴ ساعت و  حسادت ۱۵ ساعت و  آرامش ۸ ساعت!!! و اشتیاق ۶ ساعت اینجااا ک باید بگم  پس غم رو به دلتون راه ندين ک بيرون كردنش بسيار سخته!!!!

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

زنده باد مهربون احسنت ها هم ب خودت و درکت بین ۲۷ نوع احساس خب حس غم با ۱۲۰ ساعت هس ماندگارترین حس در ...

چ جالب

من فقط غم و شادی رو دارم

بقیه رو اصلا ندارم🤣🤣🤣🤣

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

بنظر من دختر و پسری ک با نامحرم باشه کلا کنسله

نامحرم نبایدها ارتباط هست ،من اگ بخوام محرم و نامحرم بگم ک هزارتا اما و اگ میارن اخرشم هیج ب هیچ  پس ارتباط پاک سالم شو میگم 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

چ جالبمن فقط غم و شادی رو دارمبقیه رو اصلا ندارم🤣🤣🤣🤣

لیلی غم هات دور باشهه همیشه بخندی انسان نشده ایم ک خون یکدیگر را در شیشه کنیم و انسان نشده ایم ک قضاوت کنیم و انسان شده ایم که مهربان نباشیم  که عشق بورزیم مرگ، در میکوبد مهربان‌باشیم بیشتر سپاس گزار باش

فقط ارتباط پاک سالم مثبت