2777
2789
عنوان

از من می‌شنوی قرار نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 28 پست
لیلی غم هات دور باشهه همیشه بخندی انسان نشده ایم ک خون یکدیگر را در شیشه کنیم و انسان نشده ایم ک قضا ...

مرسی ممنون🙂‍↔️

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

بچه ها ی سوال چرا وقتی من تاپیک میزنم همش میزنه مطلب شما به زودی منتشر میشه ولی اصلا نمیشه یا خیلی ط ...

چون احتمالن تازه عضو شدین اینجور هس یکماه صبر کن درست میشه نگران نباش

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته بودی ک چرا خوب به پایان نرسید😂 راستش زور لیلی گفت مرسی ممنون خسته بود به طوفان نرسید😅

عهههه اینو تو کانال ایتا دیدم همین چن روز پیشاااا

کانال عاشقانه ای هم بودااااا🤣🤣🤣🙂‍↔️

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

عهههه اینو تو کانال ایتا دیدم همین چن روز پیشااااکانال عاشقانه ای هم بودااااا🤣🤣🤣🙂‍↔️

شعر هم یکی از علاقه های قلبیم هس کتاب شعرها بخون ایتا و مجازی شعر خوندن هیچه ،وروق ب ورق بزن بوستان سعدی غزلیات شو ک بو کاغذ کتاب و صدای ورق زدن و نسکافه با هیچی عوض نمیکنم 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت 

شعر هم یکی از علاقه های قلبیم هس کتاب شعرها بخون ایتا و مجازی شعر خوندن هیچه ،وروق ب ورق بزن بوستان ...

خو من وقتشو ندارم ک😭😭😭😭😭😭

اره غار طلا داری و استخراج طلا بیل و کلنگ میزنی بخاطر اینه

باوا از اینا سخت تر

س تا بچه ی قد ونیم قد ک دائم رسیدگی میخان و ی خونه زندگی بارش رو دوش منه تنها بدون کمک تو شهر دور از خانواده

دیگه تاته خط رو بخون🤪🤣🤣😭😭😭

منم شعر دوست دارم ولی نه خودم بخونم وقتی کسی بخونه گوش میدم و خوشم میاد

عااالیههه این بیت از مولانا تو هر حس و حالی ک باشی وادارت میکنه به آرامش برسی  واگر بر تو ببندد همه ره ها و گذرها

ره پنهان ِنماید که کس آن راه نداند ،خدای زیبا میگه ره همون راه هست 

فقط ارتباط پاک سالم مثبت