2777
2789
عنوان

شوهرم میگه از خواهرت پول بگیر

136 بازدید | 5 پست

چک داره کم داره، گفت از خواهرت بگیر، گفتم اصلااا، 

برو ب خانواده خودت بگو، از اونها بگیر خواهرای خودتم شاغلن، نمیخواد خودش رو بندازه ب خانوادش ،منو میخواد بندازه جلو ب خانوادم رو بندازم، گفتم من اصلا اینکارو نمیکنم وقتی که چک میدادی گفتم نمیتونی پاس کنی نکن ، الانم خودت باید جور کار خودتی رو بکشی، هیچ دلیلی نداره من بخوام برات پول جور کنم ، بد عادت شده چند بار براش از خانوادم پول قرض کردم، اونم با بد حسابی پس داده، باشه چکش برگشت بخوره تا بفهمه  ب اندازه جیبش چک بده و اینکه قرار نیست من خودمو جل خانوادم خراب کنم وقتی حتی بهم پول نمیده بعنوان شوهر همش ندارم ندارم میکنه، بمنچه

با پول چیکار کرده؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنس خریده، گفتم جنسا فروش نمیره اونقدر بخر ک فروش بره هم چک الکی نده، گوش نکرد،

اگه پولو برمیگردونه بگیر

برا ما هم پیش اومده کم اوردیم

من برعکس دوس ندارم از خانواده شوهرم بگیریم که منتشون رو سرم باشه

ترجیحم اینه از خانواده خودم بگیرم

ولی شوهرم خوش حسابه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.