2777
2789
عنوان

اگه گاز پاک کن بخورم میمیرم

116 بازدید | 12 پست

می‌خوام جلو خانوادم بخورم منو ببرن بیمارستان میمیرم یا نه ؟

خیلی فشار رومه کنکوری هستم 

درس خونم ولی مشاور خوب ندارم 

خانوادم هرررر شب سرزنشم میکنن هیچ کدوم دلگرمی برام نیستن 

به هرجا رو می‌زنم کمک نمیکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای عزیزم

ولشون کن

دیگه اهمیت نده

برا خودت هدف تعیین کن، براش بجنگ

کارت ب حرفای بقیه هم نباشه

خداکنه من هیچوقت بچمو بخاطر چارخط درس و کتاب  لای منگنه نزارم🥲

ببین درس بخونی خوبه ها، نتیجشو‌خودت میبینی 

ولی اگر تحمل حرفاشونو نداری، یا برو کتابخونه یا اکثر وقتتو تو اتاقت بگذرون

خنده از ته دل،اشک شوق،ذوق وصف نشدنی برات آرزو دارم☘️♥️ 🤍خدایا شُکرِت🤍 هربار که پشت سرمو نگاه میکنم، رد پای خدارو میبینم، سبز، پررنگ ،نمایان.... ♥️☘️میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

تویی که انقدر همت داری، زحمت میکشی و برنامه داری، شش هیچ از منم جلوتری. من باید حسرت بخورم چرا مثل ش ...

چه فایده هرچی می‌خونم باز خونه اولممم

هرشب کارم شده گریه 

ساعت ده میرم تو تخت تا یک فکر میکنم چیکار کنم چیکار کنم صبح با سر درد بیدار میشم نق زدن مامانم می‌شنوم 

واقعا حالم خوب نیست 

چه فایده هرچی می‌خونم باز خونه اولمممهرشب کارم شده گریه ساعت ده میرم تو تخت تا یک فکر میکنم چیکار کن ...

منم وقتی همسن تو بودم خیلی درس خوندن برام سخت بود. هر چی خواهرم کمکم میکرد بلد نبودم. فکر کن فیزیک و ریاضی و شیمی و ... 

بعدا فهمیدم دارم بزرگ و قوی تر میشم. مثل یه ساقه کوچولوی گیاه🌱، خیلی ضعیفه. ولی کم کم تو باد و بارون و ... قوی میشه و تبدیل به یه درخت محکم میشه.

هر جایی خسته شدی، یکم صبر کن، از خدا کمک بخواه و دوباره تلاش کن. بنظرم تو هم زرنگی و هم دختر خیلی عاقلی هستی😍

رو اعصابم هستنواقعاً نمیشه

میشه میشه این خودکشی بعدش سلامتیتو از دست میدی یه طرف یه چیزای الکی دیگم بهت میچسبونن بیشتر از همه باید حرف بشنویو تو سری بخوری من نمیفهمم خانوادها که هیچ تلاشی برا بچها نمیخوان بکنن دیگه چرا سرکوفت میزنن اذیت میکنن من درکشون واقعا نمیکنم منم یه مادرم هیچ موقع حاضر نیستم بابچهام اینجوری برخورد کنم که به این فکر بیفتن توهم دخترم خواهرم عزیزم از این فکرای شیطانی بیا بیرون عواقب خوبی برات نداره