2777
2789
امضاتو خوندم دلم یه جوری شد🌷به قول حسین صاحبی (تجربه گر زندگی پس از زندگی) همه ی انسانها و موجودات ...

قلب های پاک لطافت  این جملات رو با روحشون حس میکنن❤️

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی نوجوونی تموم شده نه؟ خیلی بزرگ شدیم ینی؟

نوجوونی که گذشت 

الان یه آدم بالغی 

بعدشم کلا از چیزی که قراره اتفاق بیوفته نترس 

سن و سال مهم نیست . مهم اینه تو از لحاظ روحی چقد جوون باشه وگرنه هیلیا هستن که تو ۱۴ ۱۵ سالگی پیر شدن

یک چیزی بگو ترس دارم خیلی ینی الان همه بزرگامون پیرن

پیری اصلا ربطی به سن و سال نداره. ممکنه یکی سنش کم باشه از درون حس فرسودگی کنه. یکی میبینی سنش بالاست ولی به خودش میرسه ورزش میکنه به پوستش میرسه به موهاش رسیدگی میکنه. اون قدیم بود . الان زمونه فرق داره.

یعنی دلم تازه بشه خوب میشم؟

آره عزیزم ،خیلیا دلشون در اصل پیر میشه،همین فکرایی که تو ذهنته رو دور بنداز تو هر سنی که هستی خداروشکر کن ،چون خدا بهت فرصت داده اونروز ،اون سنت و زندگی کنی ،به اونایی که دوست داری عشق بورزی ..هر سنی برای خودش قشنگه ،حتی وقتی موهات سفید بشه اونم یه زیبایی داره ..خدا تو هر سنی سلامتی بده مریض نشم  برام شیرینه و قشنگه حتی۶۰،۷۰ ...البته اگه عمر بده😁

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

میانسالی یعنی پیری ن؟ یا معنیش بزرگسالی؟ نمیدونم یعنی 30 دیگه بچه نیست جوون نیست خیلی بزرگ شده 😭

من برا شما گفتم میانسالی ۳۰تا۶۰

۶۰به بالا پیری

یه بچه هم‌پس میفهمه میانسالی به معنی پیری نیست مگه خودت بخوای اینو به خودت نسبت بدی

عزیزم یا توجه به تاپیکات اوضاع روحی خوبی نداری حتما دنبال درمانش باش شما اول راه و زندگی این همه ناامیدی و حس منفی و افکار خودکشی اصلاااا خوب نیست حتما پیگیر باش خودت رو دوس داشته باش بفکر سلامتیت باش

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از تینیجریم اصلا استفاده نکردم اینم از جوانیم

مگه حالا بقیه چیکار کردن؟ ما خودمونم نمیدونم چجوری گذشت و استفاده نکردیم

حالا هی افسوس بخوری چیزی تغییر میکنه؟؟؟ نه فقط حالت بدتر میشه

گذشته دیگه مرده، هی گریه زاری نداره که

هرچی بوده خوب یا بد تموم شده

ببین الان یکاری کن که دو سال دیگه نیای همین تاپیکو بزنی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch