2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی؟ دعام کن

آره بخدا،اصلا در خودم نمیبینم که ۳۵ سالم باشه و بگم وای پیر شدم،مثلا حس میکنم تازه ۲۵ سالمه،فکر نمیکنم اینقدر زندگی کرده باشم 😄فکرای وسواسی رو از خودت دور کن،تاااازه اول زندگیته و باید شاداب باشی 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ینی تا 60 70 جوانی؟اخه who گفته آره افسرده شدم و دکتر گفت که همون سازمان who گفته تا 60 آدم جوانه. ی ...

اصلا مگه این عناوین مهمه؟؟

مورد داریم طرف ۴۰ سالگی میره پزشکی میخونه و ۵۰ و خرده سالگی تازه تخصص میگیره 

پس اون دیگه باید میگفت میخوام برای کجام و مینشست توی خونه تا میپوسید؟؟

نه تازه ۳۰ سال بقیه ی عمرشو اونجوری که دلش میخواد زندگی میکنه

حالا پیر باشه یا میانسال یا هرچی

مگه فرقی میکنه؟؟؟

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
ینی نوجوونی تموم شده نه؟ خیلی بزرگ شدیم ینی؟

نوجوانی تا۱۸سالگیه

۱۸تا۳۰جوانی

۳۰تا۶۰میانسالی

۶۰به بالا سالمندی

ولی اینا همه اش عدد و رقم باید ببینی سن دل و روحت چقدره نه سن شناسنامه

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا من ۳۵ سالمه احساس میکنم اصلا زندگی نکردم تازه اول زندگیمه

امضاتو خوندم دلم یه جوری شد🌷

به قول حسین صاحبی (تجربه گر زندگی پس از زندگی) همه ی انسانها و موجودات در آغوش پر مهر خداوندند

بخاطر حال و هوای قلبم ازت ممنونم🌷

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

ینی تا 60 70 جوانی؟اخه who گفته آره افسرده شدم و دکتر گفت که همون سازمان who گفته تا 60 آدم جوانه. ی ...

ذهنتو درگیر این تعاریف نکن،چندین تعریف علمی وجود داره ولی چه چیزی واقعا تعیین می‌کنه که کی پیره،مامانبزرگ من هفتاد و خردی سالشه میبنیش هنوز سر زندن،رو حال خودت تمرکز کن 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

تو تازه teenager رد کردی و توی دهه ی بیست سالگی هستی 

زندگیت تازه داره شروع میشه و باید بفهمی به چی علاقه داری و میخوای چیکار کنی

این مسخره بازیا چیه دراوردی😁😁

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch