یکی رو میشناسم بعد ۲۶سال شایدم بیشتر.. طلاق گرفتن با وجود دامادو نوه .
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
چرا ناراحتی باید خوشحال باشی آزاد میشی از دست همچین آدم بدرد نخوری
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
وقتی روح و روان آدم صفر میشه آدم جدا بشه بهتره اما توی ایران میگن هرچی شد باید پای زندگیت بمونی چون ...
دقت کردی همین الانم بیشتریا گفتن بمون و طلاق نگیر در واقع دارن میگن زندگی نکن .
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
دقت کردی همین الانم بیشتریا گفتن بمون و طلاق نگیر در واقع دارن میگن زندگی نکن .
دقیقاً
اینا براشون جا افتاده اگه توی یه خونه با هم زندگی کنن یعنی همه چیز خوبه!!
اما نمیدونن هر روز داد و بیداده هر روز پدر داد میزنه خشونت فیزیکی و روحی میکنه.... مادر و بچهها هر روز تا لب مرز و سکته میرن و برمیگردن,, اینا فقط میگن طلاق نگیر طلاق نگیر هرچی شد
ولی میشه یاد گرفت تو مشکلات هم زندگی کرد فقط-باید مسیرتو پیدا کنیمن وسط منجلاب و کثافت و زباله دارم ...
خیلی ببخشید ها ولی حرفات فقط شعاره تو همچین روابطی یه نفر داغون میشه نابود میشه ما آدما فقط یبار حق زندگی داریم و هر آدمی لیاقت یه زندگی آروم و حداقل معمولی رو داره نه اینکه بسوزه و بسازه.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡