وقتی ادم خودخواه باشه سه تا بچه بی گناهو بیاره دیگه همینه البته اگه الان مشکل پیدا شده و بعد از بچه ...
خودتم داری میگی بچه بی گناه
یه بچه بی گناه حقشه توی همچین جوی بزرگ شه؟
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه حرفای طرفو شنیدی نه میدونی طرف شاعل هست یا نیست سرپناهی داره یا ن نه بفکر اون ۳تا بچه ایبه به و چ ...
بله به به چه چه میکنم وقتی طرف داره طلاق میگیره فکر همه جاشو کرده چه آسیب های روانی که از موندن های غلط برای بچه ها میمونه .
خوبه آدم به این چیزام فک کنه چیزی که شما میگی یه جورایی دوستی خاله خرسس.
💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.❤️🧡
بله شما درست میگی من خودمم ۳تا بچه دارم شوهرم بارها هم گفتم بجز قتل همه خلافی کرده همه خلافببین اینی ...
طبق آمار بدست اومده فرزندانی که بچه های طلاق هستن پیشرفت بیشتری نسبت به فرزندانی دارن که نتیجه همین موندن های غلط هستن .
نگرفتم اما با طلاق پیشرفت خیلی از اطرافیانمو دیدم با وجود دو یا سه تا بچه.