2777
2789
بهتر نیست با این شوهر بچه کمتری داشته باشیم ؟

دقیقاً اصلاً نباید وقتی اینجوری رابطه رو ادامه داد حتی اگه رسمی شده باید طلاق گرفت اما الان کاریه که شده و بچه هست دیگه

KPSHRZMNLEATBVO

وقتی ادم خودخواه باشه سه تا بچه بی گناهو بیاره دیگه همینه البته اگه الان مشکل پیدا شده و بعد از بچه ...

خودتم داری میگی بچه بی گناه 

یه بچه بی گناه حقشه توی همچین جوی بزرگ شه؟

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاً اصلاً نباید وقتی اینجوری رابطه رو ادامه داد حتی اگه رسمی شده باید طلاق گرفت اما الان کاریه که ...

اسی میگه ۱۷ سال سوختم و ساختم .احتمالا به امید درست شدن زندگیش ۱۷ سال صبر کرده ولی ۳ تا بچه چرا اخه 

کار درستی میکنی جدایی سخته ولی واسه خودت ارزش قائل بودن خیلی قشنگه.

نه حرفای طرفو شنیدی نه میدونی طرف شاعل هست یا نیست سرپناهی داره یا ن نه بفکر اون ۳تا بچه ای

به به و چه چه طلاق میکنی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اسی میگه ۱۷ سال سوختم و ساختم .احتمالا به امید درست شدن زندگیش ۱۷ سال صبر کرده ولی ۳ تا بچه چرا اخه

دقیقاً نباید بچه‌ها آورد وقتی می‌بینی مرد اینطوریه

KPSHRZMNLEATBVO

خیلی ببخشید ها ولی حرفات فقط شعاره تو همچین روابطی یه نفر داغون میشه نابود میشه ما آدما فقط یبار حق ...

بله شما درست میگی من خودمم ۳تا بچه دارم شوهرم بارها هم گفتم بجز قتل همه خلافی کرده همه خلاف

ببین اینی که شما میگی برا وقتیه که پای ۳تا بچه درمیون نیست

بنظر من عاقلانش هم اینه زندگی ی نفر خراب بشه خیلی بهتره تا ۴نفر بدبخت بشن

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

نه حرفای طرفو شنیدی نه میدونی طرف شاعل هست یا نیست سرپناهی داره یا ن نه بفکر اون ۳تا بچه ایبه به و چ ...

بله به به چه چه میکنم وقتی طرف داره طلاق میگیره فکر همه جاشو کرده چه آسیب های روانی که از موندن های غلط برای بچه ها میمونه .

خوبه آدم به این چیزام فک کنه چیزی که شما میگی یه جورایی دوستی خاله خرسس.

💜💛به نظرم همه آدما یبار باید تا تهش برن! تا ته اون چیزی که خیلی بهش اصرار دارن! برن و تا جون دارن براش بجنگن! اونقدر که خسته و زخمی برگردن! مهم نیست تهش برنده شن یا بازنده مهم اینه که تهشو دیدن! کسی که تهشو دیده دیگه از هیچی نمیترسه! مدیون دلش نیست که ای کاش میشد.⁦⁦❤️⁩🧡
بله به به چه چه میکنم وقتی طرف داره طلاق میگیره فکر همه جاشو کرده چه آسیب های روانی که از موندن های ...

خودتون طلاق گرفتین؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بله شما درست میگی من خودمم ۳تا بچه دارم شوهرم بارها هم گفتم بجز قتل همه خلافی کرده همه خلافببین اینی ...

طبق آمار بدست اومده فرزندانی که بچه های طلاق هستن پیشرفت بیشتری نسبت به فرزندانی دارن که نتیجه همین موندن های غلط هستن .

خودتون طلاق گرفتین؟

نگرفتم اما با طلاق پیشرفت خیلی از اطرافیانمو دیدم با وجود دو یا سه تا بچه.