2777
2789
میشه بیاین تلگرامممن خیلی نیاز دارم به صحبت کردن با کسی در این موردtamimi72 ایدیم

متاسفانه عزیزم من خارج از سایت با کسی صحبت نمیکنم

پیشنهاد میکنم مقاله بخونید 

مقالات بروز مطابق با سال

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا نویس چرا درست درمیاد

یسری از این کسایی که ادعای دعانویسی دارن واقعا با اجنه در ارتباط ان که اصطلاحا بهشون میگن موکل 

منتها رفتن پیش اینجور آدما به این معناست که شما جن و انرژی های منفی رو وارد زندگی تون میکنید 

درسته ولی هیچ اختلافی درباره چیزی که پایه ۱۰۰ درصد علمی داره (قانون دوم ترمودینامیک) نیست و نمیتونه ...

دوست عزیز نادانی توهین نیست رو خوب اومدی منم قبول دارم آفرین  ...اگه همین حرفتو قبول داشته باشی می تونی با همین منطق بپذیری تکیه ی صد درصدی به علم بی معنا ترین کار جهانه ...مسائلی در جهان وجود داشتند که یک روزی صد درصد علمی محسوب میشدن ولی علم جدید خیلی زوداز صحیحتر از اونها رونمایی کرد و مباحث قبل رو باطل اعلام کرد ....نمونش زیاده حتما در این مورد هم مقاله بخونید قطعا بدردتون می خوره !

در آخر هم باید بگم همه ی ما انسانها نادانیم در حد خودمون خیلی از چیزها رو نمی دونیم  این که مشخصه!!! 

این ماییم که تصمیم می گیریم اصرار نادرست به صد درصدی بودن چیزی کنیم در حالیکه یک نظریه ی معروف بین خود دانشمندان هست که می گن« هیچ چیزی صد درصد درست نیست»

و بر پایه ی همین تئوری هم کشفهای جدید صورت میگیره!

شما هم موفق باشی.

دوست عزیز نادانی توهین نیست رو خوب اومدی منم قبول دارم آفرین ...اگه همین حرفتو قبول داشته باشی می ت ...

😐😐😐

دوست عزیز، خوبه یادآوری کنم: قانون دوم ترمودینامیک صددرصد ثابت شده و هیچ خرافات یا نظریه‌ی خیالی‌ای قادر به نقضش نیست.

علم اشتباه می‌کنه، اما وقتی چیزی مثل این قانون روی صدها سال تجربه و ریاضیات ایستاده، ایستادن روی حدس و خرافات، نه جسارته نه فلسفه؛ صرفاً مضحکه.

شبتون عالی

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

😐😐😐دوست عزیز، خوبه یادآوری کنم: قانون دوم ترمودینامیک صددرصد ثابت شده و هیچ خرافات یا نظریه‌ی خیا ...

من راجع به قانون دوم ترمودینامیک صحبت نمی کنم چه اصراری داری ربطش میدی به اصل موضوع 

واقعا عجیب و مضحک  همین منحرف کردن موضوع اصلیه      

این قدر جزئی بحث کردن اصلا جای اینجا نیست!!!

نمی دونم چرا خودتونو می زنید به اون راه و کلیت مسئله رو اصلا نمی شنوی!!!

«هیچ علمی توی جهان قابل اتکا نیست و هر روز در حال تکمیل و تصحیحه ... 

این جمله ی من نیست که باش مخالفت می کنی ها!

می توننه تا ابد درست باشه می تونه هم نباشه همینقدر متزلزل ...

چون متنهای بقیه رو به دقت نمی خونی نا چارم هی تکرار کنم  

...حرفات منو یاد جمعیتی می اندازه که  حرفهای کاشف گرد بودن زمین رو مسخره می کردند و مضحک می دونستند چون علمشون تا اون زمان همونقدر جوابگو بوده نه بیشتر!

مثال از این دست زیاده منتها معرفترینشو تکرار می کنم که هیچکس رو صحتش شک نداره

قطعا وقت بیشتر از این واسه برگشتن به این تاپیک نمیزارم...

شب شما هم بخیر!!!