2777
2789
مقاله بخونید درباره بینظمی حاکم بر دنیاهیچ نظمی در دنیا نیست و اتفاقاتی مثل بیماری پیری و هر اتفاق خ ...

الان میگن هر چی بهش اعتقاد داشته باشی اتفاق میفته

خب این که نمیشه،سنگ رورسنگ بند نمیشه

یبار یکی از آشناها میگفت فلانی از شهرستان میخواد بیاد خیلی ام دعانویس ماهریه بریم بعد چندماه وقت داده من اصلا معتقد نیستم هنوزم نیستم !مجرد بودم رفتیم داخل بگم ۱۰۰ درصد حرفاش راست دراومد حتی اسم همسرمو گفت سن ازدواجمو گفت!وخیلی چیزای دیگه چقدراون شب خندیدیم به حرفاش 

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مقاله بخونید درباره بینظمی حاکم بر دنیاهیچ نظمی در دنیا نیست و اتفاقاتی مثل بیماری پیری و هر اتفاق خ ...

مقاله های برعکسش هم هست 

فقط این ماییم که تصمیم بگیریم کدوم مقاله رو انتخاب کنیم برای خوندن

همین الان خیلی از دانشمندان تو جهان با هم اختلاف نظر صد و هشتاد درجه تو حوزه های مختلف دارن!

اینکه شما تصمیم گرفتی دنباله رو کدومشون باشی و کدومو بخونی و بپذیرید فقط یه انتخابه و الا معنیش علمی بودن یا نبودن یه مبحث نیست!

الان میگن هر چی بهش اعتقاد داشته باشی اتفاق میفتهخب این که نمیشه،سنگ رورسنگ بند نمیشه

اینا روانشناسی زرده 

که هر چی بش اعتقاد داشته باشی میشه 

هزاران مثال نقض براش وجود داره که اینطور نیست

مقاله های برعکسش هم هست فقط این ماییم که تصمیم بگیریم کدوم مقاله رو انتخاب کنیم برای خوندنهمین الان ...

درسته ولی هیچ اختلافی درباره چیزی که پایه ۱۰۰ درصد علمی داره (قانون دوم ترمودینامیک) نیست و نمیتونه باشه. 

این ماییم که تصمیم میگیریم دربرابر چیزهایی که حتی نمیدونیم چی هست مقاومت کنیم و بر اساس نادانی نظر بدیم. نادان هم که میگم توهین نیست همه انسانها توی یک حوزه نادانن مثلا من در حوزه آرت و هنر نادانم شما هم در این حوزه. پیروز باشید

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

دعا نویسا با اجنه کافر و شیاطین ارتباط دارن، برای همینم شر و بدبختی وارد زندگیها میکنن.

خرافاتم باید ببینی ریشش چیه، بعضی چیزا درستن و بعضی من درآوری. مثلا چشم زخم درسته و از نظر علمی اثبات شده. 

درسته ولی هیچ اختلافی درباره چیزی که پایه ۱۰۰ درصد علمی داره (قانون دوم ترمودینامیک) نیست و نمیتونه ...

میشه بیاین تلگرامم

من خیلی نیاز دارم به صحبت کردن با کسی در این مورد

tamimi72 ایدیم