2777
2789

چون این جهان پر از بی نظمیه 

پس منطقیه گاهی این بینظمی ها در زمانی مطابق با خرافات پیش بیاد

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا که خرافات نیست

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

دعا یه سری دعانویس ها تاثیر داره همه که کار بلد نیستند

یه سری چیزها به قدرت ذهن بستگی داره. دقت کردی گاهی به یه چیزی فکر میکنی اتفاق میفته یا تو مجازی ازش چیزی میبینی یا از کسی چیزی میشنوی.

بیشتر توضیح میدی عزیزم

مقاله بخونید درباره بینظمی حاکم بر دنیا

هیچ نظمی در دنیا نیست و اتفاقاتی مثل بیماری پیری و هر اتفاق خوب و بد بر اساس بینظمی میوفته

یعنی خیلی به صورت رندوم

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

شاید مسخره باشه ولی من هربار قیچی بهم میخوره شده یه بحث ریزم توخونه دارم!

هربار دستم میخاره امکان نداره پول نیاد حسابم!

مادرم میگه چون باورداری یا توذهنت میچرخه وای قیچی بهم خورد دعوامیشه !

گلی که وقت نمیکنی آب بدی نکار........‌کاربر تعلیقی😡😡

دعای دعا نویسا رو فاکتور بگیر(اصلا نباید کسی سراغشون بره) 

ولی واقعا خیلی چیزایی که قدیمیا میگن از نظر علمی هم ثابت شدن

و متاسفانه دارن میگن خرافات

سبک زندگیشون( اکثرا ) بهتر بود 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

مقاله بخونید درباره بینظمی حاکم بر دنیاهیچ نظمی در دنیا نیست و اتفاقاتی مثل بیماری پیری و هر اتفاق خ ...

اتفاقا من ميگم افرينش جهان بر پايه نظمه. همه چي منظم چيده شده. حتي يه تكه نوني ك ميزاري سر سفرت تعيين شده ك اين سهم فلاني هست. هيچ چيز اتفاقي نيس همشون علت دارن ك چرا سراغ تو اومدن. 

فعلا خرافاتن بعدا ممکنه علم بشن

زیبا ترین جواب....

دقیقا همینه

یکی از زیباترین جملاتی که خوندم  و حرف شما منو یادش انداخت

این بود:

«طبیعت معجزه ای آشنا و مأنوس برای ما و معجزه طبیعتی نا آشنا و نامأنوس است»

یعنی چیزی که ما فکر می کنیم، نیست، عجیب و غیر واقعی به نظر میاد در واقع جزوی از طبیعته 

چطور طبیعت و اتفاقات توش رو پذیرفتیم(فرضا پذیرفتیم ماه تو اسمونه و هیچ وقت نمی افته روی زمین!)

به همون دلایل هم معجزه ها هم می تونن وجود داشته باشن

فقط دلایلش هنوز کشف نشده

همون‌طور که روزی کل جهان به نظریه ی دانشمند معروف خندیدن

همونی که گفت زمین صاف نیست گرده...

اتفاقا من ميگم افرينش جهان بر پايه نظمه. همه چي منظم چيده شده. حتي يه تكه نوني ك ميزاري سر سفرت تعيي ...

باشه