2777
2789
عنوان

امروز دلم هوای حیاط خونه ی خدا رو کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس برو جیب دشمنان اهل ب تو پر کن و بر گرد اونا هم هرچی از دهنشون در بیاد تو استادیوم به امام حسین بگ ...

نمی خوام این بحث ادامه بدم 

نیست الان که تو کشوری زندگی میکنیم که مالیتش جای خوبی خرج میشه   ول کن  

می خوام ندونم و فکر نکنم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بجاش بیا حرم امام رضا تا انشالله اونجا هم قسمتت میشه

دلم اونجا نیست 

دلم فقط الان همون حیاط می خواد 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
نه خواهرم خودم نشستم با زعفرون و گلاب چند تا ایه های قرآنی که واسه رزق و روزی بود و نوشتم گذاشتم تو ...

من میفهمم چی میگی خدا قسمت کرده ۱۲سفر رفتم البته ده ساله دیگه نرفتم ولی دلم برا پشت بقیع پر میکشه

نمی خوام این بحث ادامه بدم نیست الان که تو کشوری زندگی میکنیم که مالیتش جای خوبی خرج میشه ول کن م ...

اونی که تو سپاه یزید بود و با این حرف که من کاری به امام حسین ندارم ولی مجبورم هم همین فکرو میکرد 

من میفهمم چی میگی خدا قسمت کرده ۱۲سفر رفتم البته ده ساله دیگه نرفتم ولی دلم برا پشت بقیع پر میکشه

من خیلی زندگی سختی داشتم 

باورت میشه یکی از روزایی که معدود توش ارامش مطلق داشتم همون کنار خانه ی خدا بود همون چند روز ‌

اونی که تو سپاه یزید بود و با این حرف که من کاری به امام حسین ندارم ولی مجبورم هم همین فکرو میکرد

من مجبور 

ول کن ما رو 

شما به دین خویش کافر به دین خیش 

من مجبور ول کن ما رو شما به دین خویش کافر به دین خیش

من کافر 

تو که داری جیب قاتلو پر میکنی مسلمون 

طرف اون ور دنیا اصلا مسلمون نیست 

هرچی مربوط به اون حرومزاده هاس رو تحریم کرده 

اونوقت تو میگی به من چه؟ 

عجیبه 

واقعا ما مسلمونیم؟ یا اونا؟